Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦ. 3–2

Συνεχίζοντας τις εμφανίσεις «πρωταθλητισμού» του β’ γύρου, ο Εθνικός νίκησε και τον άσφαιρο, άκαπνο και αδύναμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες του παιχνιδιού –αλλά πρωτοπόρο της βαθμολογίας- Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου με 3-2!
Μετά την ήττα από την Μαρκό στον Κουβαρά (όπως και ο αποκλεισμός με 4άρα στο κύπελλο ερασιτεχνών από την ομάδα της Αργολίδας), ήλθε η νέα ήττα από τον Εθνικό στη Νέα Μάκρη να πιστοποιήσει την πολύ μέτρια αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού, που ατύχησε επιπλέον, καθώς τραυματίσθηκε σοβαρά (πιθανόν με χιαστό) ο έμπειρος Μαρκομιχάλης (στο 40’)!
Ο Εθνικός προηγήθηκε 2-0 στο α’ ημίχρονο! Το 1-0 ο Γεωργάτος (με την βοήθεια και του Τσιούμα, που προσπάθησε να κόψει πάνω στην γραμμή τέρματος) στο 23’ και το 2-0 στο 28’ με κεφαλιά του Φυτιλή. Στο 32’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Φώσκολος αλλά ο νεαρός τερματοφύλακας Βοτσίδης, απέκρουσε εντυπωσιακά. Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με κεφαλιά του Ζιάγκου στο 35’ ενώ στο 40’ τραυματίσθηκε ο Μαρκομιχάλης, ξαναμπήκε για λίγο στο ματς αλλά η κατάστασή του ήταν πολύ πιο σοβαρή απ’ ότι και ο ίδιος φανταζόταν, οπότε στο ημίχρονο αντικαταστάθηκε.
Στο β’ ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρά τις αδυναμίες του κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2! Το 2-1 πέτυχε στο 55’ ο Λέκα με προβολή μετά από σέντρα του Στεφανή. Η ισοφάριση έγινε στο 72’ με σουτ του Φώσκολου, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Βοτσίδη σε άλλο σουτ. Αντί το 2-2 να δώσει «φτερά» (λόγω ψυχολογίας) στα πόδια των παικτών του πρωτοπόρου Ολυμπιακού, ήταν οι παίκτες του Εθνικού που στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και στο 77’ σημείωσαν το νικητήριο τέρμα τους με νέα κεφαλιά του Φυτιλή (3-2), ο οποίος στους πανηγυρισμούς δέχθηκε 2η κίτρινη κάρτα, κι απεβλήθη (78’).
Ο διακριθείς για την απόδοσή του τερματοφύλακας Βοτσίδης, τραυματίσθηκε σοβαρά στο 80’, όταν στην προσπάθειά του να αποκρούσει την μπάλλα, του «γύρισαν» δύο δάκτυλα του χεριού του! Καθώς ο προπονητής του Εθνικού ετοίμαζε για τερματοφύλακα τον Ζιάγκο, ο Βοτσίδης με την βοήθεια του γιατρού κ. Αργυρόπουλου, «έδεσε» με tape τα δάκτυλά του και συνέχισε να παίζει για 10’ λεπτά, ουσιαστικά χωρίς 2 δάκτυλα! Αλλά ούτε και τότε οι παίκτες των φιλοξενουμένων επιχείρησαν κάποιο σουτ προς την εστία του… Μετά το παιχνίδι ο Βοτσίδης πήγε για θεραπεία. 
Καλή η διαιτησία του Ζαχαρόπουλου και των βοηθών Κυριακόπουλου και Πολυχρονιάδη.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκίνι, Βιβικίδης, Χατζόπουλος, Κότσι, Κωνσταντόπουλος (75' Ελευθερίου), Ζιάγκος, Μαγγίνας (56' Χατζηλίας), Γεωργάτος (25' λ.τρ. Φυτιλής).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήππου, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή, Μαρκομιχάλης (46' λ.τρ. Τσουμάνης), Φώσκολος, Βαζέχα (80' Σιέρρας), Καρποντίνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money