Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–2




Σημαντική νίκη του Εθνικού, που προηγήθηκε 2-0 στα πρώτα λεπτά της συνάντησης αλλά η Σταμάτα –πάντα αξιόμαχη- ισοφάρισε με εξαιρετικά σε εκτέλεση γκολ!
Το 1-0 πέτυχε μόλις στο 1’ λεπτό ο Γεωργάτος με προβολή σε παράλληλη μπαλλιά του Κότσι και το 2-0 ο Κότσι στο 4’ με σουτ από την μικρή περιοχή. Μέχρι το 10’ ο Εθνικός έχασε εκπληκτικές ευκαιρίες (στο 7’ ο Ζιάγκος, στο 9’ ο Κότσι) και μπορούσε να προηγείται ακόμη και με 4-0! Ήταν μια καλή εμφάνιση των γηπεδούχων στο α’ ημίχρονο ενώ η αμυντική διάταξη των φιλοξενουμένων έδειξε αδυναμίες.
Στο β’ μέρος η Σταμάτα με την είσοδο του Πλεμμένου, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 60’ ο Μπερμπάντης με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής μείωσε σε 2-1 το σκορ. Συνέχισαν να διατηρούν ελαφρά υπεροχή οι φιλοξενούμενοι και στο 75’ έφθασαν στην ισοφάριση (2-2) με νέο εξαιρετικό σε εκτέλεση σουτ του Πλεμμένου, που αποδείχθηκε σημαντικός στην απόδοση όλης της ομάδας!
Ο Εθνικός είχε στο 74’ (λίγο πριν την ισοφάριση) πλασέ του Χατζηλία σε τετ-α-τετ με τον Μαμάη, που αποκρούσθηκε μάλλον εύκολα από τον τερματοφύλακα… 
Στο 80’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Χατζόπουλος, αλλά οι γηπεδούχοι (παρ’ ότι με 10 παίκτες) κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο 85’ με κεφαλιά του Χατζηλία, μετά από κτύπημα φάουλ του Μαγγίνα.
Καλή η διαιτησία των Απ. Παπαδόπουλου – Β. Τζαφόλια, Γουργιώτη.
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκίνι, Βιβικίδης, Χατζόπουλος, Κότσι, Κωνσταντόπουλος (70' Χατζηλίας), Ζιάγκος, Μαγγίνας (90' Γεωργιάδης), Γεωργάτος (78' Ελευθερίου).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κουκάι, Μαυρίδης, Μπόρας, Κοτροζίνης, Μπενετάτος, Λαμπρόπουλος (46' Πλεμμένος), Καλογήρου, Μπερμπάντης (80' Καλλέρης), Χ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money