Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 3–0



Στιγμιότυπο από παλαιότερη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο (17/3/2012)
Στο α’ ημίχρονο κρίθηκαν όλα, με τον Παπαβασιλείου των γηπεδούχων σε ρόλο δεξιού χαφ να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι και να σημειώνει το 1-0 στο 8’ με υποδειγματικό τελείωμα -σουτ στο «Γ»- του (συγκυριακού) τερματοφύλακα της Δόξας Στέφ. Παπαδόπουλου… Σε λιγότερο από μισή ώρα παιχνιδιού, ο Νικηφόρος σημείωσε κι άλλα δύο τέρματα: Στο 15’ με σκόρερ τον Ν. Καλούδη, ύστερα από φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενουμένων (2-0) και στο 28’ πάλι από τον Παπαβασιλείου, με σουτ στην κίνηση, αφού πήρε ψηλοκρεμαστή πάσα από τον Καλούδη (3-0)! Ο Παπαβασιλείου είχε και τετ-α-τετ στο 25’ που έκοψε με την έξοδό του ο τερματοφύλακας.
Μετά ο ρυθμός των γηπεδούχων ανεκόπη και η Δόξα βγήκε από τα καρέ της, χωρίς ποτέ να γίνει απειλητική. Το β’ ημίχρονο ήταν ανιαρό…
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Μήταρης, Λάμπρος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιριγώτης, Καραΐνδρος, Παπαβασιλείου, Κλης (46’ Τσικριτέας), Παναγιότι (46’ Πραμάτιας), Ν. Καλούδης, Χατζηπαναγιώτης (66’ Σταμόπουλος), Δούβος.
ΔΟΞΑ: Στέφ. Παπαδόπουλος, Λυμπερόπουλος, Μαρινάκης, Ξεφτεράκης, Θεοχάρης (46’ Σοτίρ), Αμπεντινάι, Μάζης, Βάρδας, Νικολόπουλος (55’ Τσαουσάι), Σύρος, Μπονές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money