Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–2




Παιχνίδι που τα είχε όλα!  Στην αρχή με ελαφρά υπεροχή του Αχιλλέα, που προηγήθηκε 0-2! Στο 24’ με έξυπνη κεφαλιά του επανεμφανισθέντος Ροπόκη έγινε το 0-1 και στο 37’ ο Τσάκαλος εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος και πέτυχε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι ενδιάμεσα (19’) είχαν καλό σουτ του Ρωμαντζά σύρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι και μια προβολή του Κουλούντζου (33’) μέσα απ’ την περιοχή, μόλις άουτ…
Στο β’ ημίχρονο οι Νικητές μπήκα πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα άργησε να έλθει… Στο 82’ ο Αβραμόπουλος υπέπεσε σε ανόητο πέναλτυ κοντρολάροντας την μπάλλα με τα χέρια και είδε την 2η κίτρινη κάρτα (αποβολή)! Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Ξαγοράρης (1-2) και οι παίκτες των γηπεδούχων πήραν «φτερά» στα πόδια! Πίεσαν τόσο πολύ που η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 87’. Μετά από οργανωμένη επίθεση και μπαλλιά του Ντόντι στην περιοχή, ο Καραμάνος με σουτ από το ύψος του πέναλτυ έκανε το 2-2.
Οι Νικητές μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο ακόμη φάσεις, με αποκορύφωμα αυτή του 90’ που βγήκαν 3 παίκτες απέναντι σε ένα αμυντικό αλλά μπερδεύτηκαν κι έχασαν την απίστευτη ευκαιρία…
Οι διαιτητές (Μαργαρίτης – Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης) απέδωσαν δικαιοσύνη, έστω κι αν στενοχώρησαν σε κάποιο βαθμό και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις τους, που ήταν ακριβής εφαρμογή κανονισμών!
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάσδης, Σαββίνος, Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Δρόσος (46’ Ντόντι), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι (38’ Μπλέτα), Ρωμαντζάς (64’ Πανουσόπουλος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Αβραμόπουλος, Τσαναχτσίδης, Μήλας, Χορμόβας (55’ Κωστόπουλος), Σκούταρης, Τσιαδήμας, Ροπόκης, Τσάκαλος, Σταματόπουλος (78’ Σούρμπης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money