Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 2–2




Σε δυνατή μάχη εξελίχθηκε η αναμέτρηση του γηπέδου Γέρακα. Οι φιλοξενούμενοι του Κεραυνού προηγήθηκαν δύο φορές και ισάριθμες ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι του Νικηφόρου.
Μόλις στο 3’ ο Σταμάτης με ωραιότατο γυριστό άπιαστο σουτ μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 0-1. Ο Κεραυνός ήθελε πολύ την νίκη και στο α’ ημίχρονο δημιούργησε ακόμη 1-2 καλές ευκαιρίες, η μία από τις οποίες στο 38’ με τον Μπάτρη, που έκανε φάση αλλά ο Γιαλεσάκης απέκρουσε στην γωνιά του.
Στο β’ μέρος ο Νικηφόρος μπήκε στο παιχνίδι με μεγαλύτερη διάθεση και στο 64’ παραλίγο να ισοφαρίσει με τον Καραΐνδρο, που έπιασε χλιαρό σουτ από πολύ κοντά, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και η άμυνα έδιωξε. Λίγο αργότερα όμως (68’), ο ίδιος παίκτης –ο Καραΐνδρος- ισοφάρισε 1-1, αφού πετάχθηκε από πίσω και με πλασέ παραβίασε την εστία του Παππά. Η πίεση των γηπεδούχων, τους προσέφερε κι άλλη ευκαιρία στο 76’ με τον Παπαβασιλείου, ο οποίος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα αλλά αντί για πλασέ έκανε δυνατό σουτ, ψηλά άουτ!
Οι παίκτες του Κεραυνού δεν έχασαν την ψυχραιμία τους και στην πρώτη ευκαιρία που τους παρουσιάσθηκε, ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ. Στο 84’ ο Κοντογιάννης πήρε κάθετη μπαλλιά, πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε ανενόχλητος στο κενό τέρμα (1-2).
Οι παίκτες του Νικηφόρου κατάφεραν στα τελευταία λεπτά του αγώνα να διατηρήσουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 91’ (ο διαιτητής κράτησε 4’ καθυστέρηση) να ισοφαρίσουν και πάλι… Στο 91’ έκανε σέντρα ο Τσιριγώτης από πλάγια θέση και ο Κλής με κεφαλιά πέτυχε το 2-2. 
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Νικηφόρος δεν έκανε καμία αλλαγή παίκτη, επειδή –όπως μας είπε ο προπονητής της ομάδας κ. Ρούσσης- «δεν υστέρησε κανείς και η ομάδα είχε καλό ρυθμό σ’ όλη την διάρκεια του αγώνα».
Καλή η διαιτησία των Μαργαρίτη – Τσαλίκογλου, Κυριακόπουλου. 
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Γιαλεσάκης, Τσουκαλάς, Τσιριγώτης, Ντάσκαρης, Καραΐνδρος, Παπαβασιλείου, Τσικριτέας, Παναγιότι, Ν. Καλούδης, Χατζηπαναγιώτης, Κλής. 
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Παππάς, Μαστροκώστας, Λιούμης, Μεγαγιάννης, Παπασωτηρίου, Πρίφτης, Κυριακίδης, Μπαξεβάνης (53’ Κατσίκης), Σταμάτης (67’ Βούσουλας), Κοντογιάννης, Μπάτρης (46’ Γ. Ρώμας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money