Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–1




Στην μνήμη του αδικοχαμένου την περασμένη εβδομάδα από καρκίνο 38χρονου Δημήτρη Κοροβέση, παίκτη του συλλόγου και συγχωριανού τους, αφιέρωσαν την νίκη 2-1 επί του Αχιλλέα, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας του Γραμματικού. Παρά τις απουσίες του (Ντούρας, Μητρεβόλης) και το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 71’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μέξη, ο Ραμνούς αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του και προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Μπάκα (1-0).
Αμέσως (21’) ισοφάρισε (1-1) ο καλός αλλά καθόλου αποτελεσματικός Αχιλλέας με τον Καρβούνη και στην συνέχεια κράτησε σχετική υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και είχαν δοκάρι στο 50’ σε κτύπημα φάουλ από τον Τζούτζι και νέο δοκάρι στο 72’ με τον Μπάκα.
Καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάκαλο (μόνος του σούταρε άουτ!), τελικά ο Ραμνούς πέτυχε το 2-1 στο 75’ με τον Ραπτογιάννη και πήρε την πολύτιμη νίκη, περιορίζοντας τον Αχιλλέα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπήρξε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του Κόκκινου Μύλου. Από την περασμένη εβδομάδα, αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Βολιώτης από τον Αποστόλη Γουργιώτη, ο οποίος κωουτσάρισε τον Αχιλλέα στον αγώνα του Γραμματικού.
Καλοί οι διαιτητές Καπόγλης – Μπουξμπάουμ, Πολυδωρόπουλος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πυκνής, Βλασσόπουλος (53’ Γ. Μουρίκης), Μπάκας, Χαμάμης, Κόλλιας, Ζούπα, Μέξης, Μήτσης, Σαμανίδης (60’ Μπόλος), Τζούτζι (90’ Ν. Σιδέρης), Ραπτογιάννης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Αβραμόπουλος, Χορμόβας (77’ Σούρμπης), Κοσμάς (85’ Κωστόπουλος), Μήλας, Τσαναχτσίδης, Τσιαδήμας, Σταματόπουλος, Ροπόκης, Τσάκαλος, Καρβούνης (66’ Γκολλόσι).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money