Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 2–0





Με δύο τέρματα στο δίλεπτο 25’-26’ τα Καλύβια νίκησαν 2-0 τα μαχητικά αλλά με παθητικό ρόλο Καλύβια, κι εξασφάλισαν σχεδόν (θέλουν μία ακόμη νίκη) την πρώτη θέση της βαθμολογίας αφού διεύρυναν σε 4 βαθμούς την διαφορά από τον ακολουθούντα Παθιακάκη.
Ήταν εύκολη η επικράτηση του Κουβαρά, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε στο α’ ημίχρονο όταν η επίθεση των γηπεδούχων (από το 15’ και μετά) έβγαζε φωτιές, με την άριστη λειτουργία του κέντρου, όπου οι Αλεξίου (γεν. το 1999) και Δημητρακόπουλος οργάνωναν όλη την λειτουργία της ομάδας. 
Στο 20’ ο Κουβαράς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτυ σε ανατροπή του Κερμέζο.
Το 1-0 πέτυχε με κεφαλιά στο 25’ ο Πλάκα. Και μόλις έγινε η σέντρα (26’), ο Αλεξίου με εκπληκτικό βολέ σημείωσε το 2-0.
Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μείωσαν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Διατήρησαν τον έλεγχο αλλά δεν έκαναν ευκαιρίες. Tα Καλύβια δεν απείλησαν ποτέ την εστία του 17χρονου Σιμιτζή, που επιστρατεύθηκε να αγωνισθεί ως βασικός την τελευταία στιγμή, λόγω προσωπικού κωλύματος του βασικού Ευδαίμωνα.
Το παιχνίδι δεν είχε σπουδαίες φάσεις, με εξαίρεση αυτήν του 60’ λεπτού, όταν ο Πλάκα βγήκε μόνος του απέναντι στον Παπαβασιλείου αλλά ο τερματοφύλακας των Καλυβίων τον έκοψε με την έξοδό του. Από το 75’ τα Καλύβια έπαιξαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα του Τσομπανάκη.
Καλοί οι διαιτητές Ζαχαρόπουλος – Μπουξμπάουμ, Πανούτσος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Σιμιτζής, Χελιώτης (87' Μπίκλης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Τζανής, Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι (82' Χατζηκολοκολάκης), Κερμέζο (62' Πρίφτης).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Μασουράκης, Τσομπανάκης, Κοτλίδας (82' Β. Μπούτσης), Χρ. Μπούτσης, Υμέρι, Χασουράκης, Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης (39' Λάσο), Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money