Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΝΑΥΑΓΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΡΡΗ – ΣΤΙΣ 20/3 Η ΕΚΤΑΚΤΗ Γ.Σ.




Δεν υπήρξε συνεννόηση στην συνάντηση των αντιπάλων παρατάξεων του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή. Οι δύο πλευρές της Ένωσης επέμειναν στις θέσεις τους και τελικά ορίσθηκε για την Πέμπτη 20 Μαρτίου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση που ζήτησαν τα σωματεία και κατέθεσε εκ μέρους της «Κίνησης των 4» η Δόξα Αγ. Άννας και 29 ακόμη σύλλογοι-μέλη της ΕΠΣΑΝΑ.
Μοναδικό θέμα συζήτησης με απόφαση της πλειοψηφίας είναι: «Μή εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης – Μομφή κατά του διοικητικού συμβουλίου». Η αντιπολίτευση διαφώνησε με την «μομφή κατά του Δ.Σ.» και απεχώρησε της συνεδρίασης του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6/3.
Προηγήθηκε (στις 2.15’ το μεσημέρι) 45λεπτη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή και των 11 μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, στο γραφείο του πρώτου.
Επικράτησε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσπάθησε να περάσει μήνυμα καλής συμπεριφοράς και συναίνεσης των παραγόντων. Φέρεται να υποστήριξε ότι η ΕΠΣΑΝΑ πρέπει να αποκτήσει το απαραίτητο κύρος, το οποίο χρειάζεται η όποια διοίκηση σέβεται τα σωματεία της. Αξιολόγησε την προσφυγή των σωματείων σε έκτακτη Γ.Σ. ως έσχατο μέσο, δεδομένου ότι σύντομα πρόκειται να γίνει και η τακτική Γ.Σ. ενώ στις χλιαρές αντιρρήσεις των μελών της αντιπολίτευσης (Χρυσάφης, Δεστούνης), αντέτεινε ότι οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί από κοινού αφορούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. και γι’ αυτό όλοι πρέπει να δώσουν λόγο στα σωματεία…
Σε δήλωσή του προς τα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ο πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής, τόνισε σχετικά με το θέμα: «Δεν υπήρξε καμία συνεννόηση. Αν θέλουν, ας κάνουν εκλογές για να βγάλουν ένα καινούργιο σχήμα»!
Ο κ. Σαρρής ενημέρωσε επίσης, ότι μετά την ερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, θ’ αλλάξουν όλα τα καταστατικά Ενώσεων και Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας, τα οποία θα εναρμονισθούν με εκείνο της ΕΠΟ και των διεθνών υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών (UEFA, FIFA). Σ’ αυτό θα προβλέπεται –μεταξύ άλλων μέτρων- η απαγόρευση προσφυγής σε μη θεσμοθετημένα από την ΕΠΟ δικαιοδοτικά όργανα.
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η διοίκηση του κ. Παπαμακάριου δεν πρόκειται να «παραδώσει τα όπλα». Με την πλειοψηφία που διαθέτει στο Δ.Σ. θα συνεχίσει το διοικητικό της έργο, με βελτίωση των λειτουργιών της.

* Στην φωτογραφία, στιγμιότυπο από την συζήτηση των μελών του Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, στο γραφείο του τελευταίου.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money