Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ-ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3-3: Στιγμιότυπο από τον αγώνα στα καρέ του Παθιακάκη

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 3–3
Βαθμοί τίτλου ήταν αυτοί που έχασε ο Παθιακάκης στην Βουλιαγμένη, βαθμός σωτηρίας για την γηπεδούχο! Ένα ντέρμπυ φωτιά με τα όλα του… Εκπληκτικό παιχνίδι, το αποτέλεσμα του οποίου (3-3) έριξε τον πρωτοπόρο Παθιακάκη από την κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, ένας βαθμός που μπορεί να αποδειχθεί χρυσός στην μάχη της παραμονής που δίνει η Βουλιαγμένη. Λίγο έλειψε, μάλιστα, να πάρει και την νίκη! Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν κυριολεκτικά στην εκπνοή του ματς. Και τα 6 τέρματα σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο!
Η Βουλιαγμένη έπαιξε το καλύτερο εφετινό της παιχνίδι ενώ ο Παθιακάκης, χωρίς να είναι κακός, δεν έφθασε στην απόδοση άλλων κρίσιμων αναμετρήσεων.
Η διακύμανση του σκορ τα λέει όλα:
1-0: 56' Κόρδας.
1-1: 64’ Ντρένοβα.
1-2: 67’ Ρόμπολας.
2-2: 69' Πάπα (ή αυτογκόλ Μέρο).
3-2: 86' Κουρτέσης (χαρακτηρίσθηκε γκολ της χρονιάς).
3-3: 88' Μπαλωμένος.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κάλλης, Πανούτσος.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Χάλαρης, Μπακούρος, Μπεκιάι, Πάπα, Μάστορας, Κυριαζόπουλος, Κόρδας, Προβίδας (81' Κουρτέσης), Λιόλιος (36' Μισαηλίδης), Κολώνιας (46' Μπάμπα).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Μπότζιος, Ρόμπολας, Ζελέκου, Γκέος, Μέρο (86' Τσάνι), Ντρένοβα, Γιώτης (62' Στέφας).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ-ΑΝΟΙΞΗ 4-0: Το 1-0 με κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι (10)
ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΝΟΙΞΗ 4–0
Άνετη επικράτηση του Κουβαρά που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου του! Η Άνοιξη ανόρεχτη, δεν είχε ψυχολογία, ούτε και δυνάμεις στο τέλος…
Μόλις στο 2’ λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 με απευθείας κτύπημα φάουλ του Ζατσελλάρι. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και είχαν δύο καλές ευκαιρίες στο 25’ και στο 38’, όπως και οι γηπεδούχοι στο 42’ (δοκάρι ο Ελευθερίου) και στο 44’.
Στο β’ ημίχρονο ο Κουβαράς βελτιώθηκε σημαντικά στο κέντρο και δεν αντιμετώπισε σοβαρή κόντρα. Στο 60’ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τους γηπεδούχους αλλά στο 65’ ο Πλάκα με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Η συνέχεια ήταν εύκολη για τους γηπεδούχους, καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν παθητικό ρόλο στο παιχνίδι, με πολλά αμυντικά λάθη. Σ’ ένα από αυτά, ο Τζανής σημείωσε το 3-0 στο 72’ με ωραίο πλασέ. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο πάλι ο Ζατσελλάρι στο 87’ μετά από άψογο συνδυασμό με τον Πλάκα.
Καλή η διαιτησία των Ελ. Αντωνίου – Δ.  Τζαφόλια, Σπυρόπουλου.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης (82' Μπίκλης), Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Ελευθερίου (50' Τζανής), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Ζατσελλάρι, Παπανικολάου (58' Πρίφτης).
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος (81' Κυριάκης), Κολώτας, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης (65’ Ντεληφιλιππίδης), Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Βλάχος, Δανίκας (70’ Καντιδάκης), Δαρζέντας.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2
Ανανεωμένη αλλά πάντοτε δυναμική και κάποτε αποτελεσματική η Άρτεμις, νίκησε 2-1 στο Συκάμινο, την ομώνυμη τοπική ομάδα. Το Συκάμινο μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε δοκάρι στο 12’. Το 0-1 έγινε στο 18’ με πλασέ του Τσούκα, μετά από σέντρα. Το Συκάμινο ισοφάρισε στο 42’ με τον Φιλλή (1-1). Το τελικό 1-2 διαμορφώθηκε στο 60’ από τον Μητσιώνη με σουτ από την μικρή περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλό τον Διαμάντη, δημιούργησαν κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο. Ακόμη, ο τερματοφύλακας Οσμάν αναγκάσθηκε σε δύσκολες αποκρούσεις. Όμως στο 87’ ο Κατσής έσωσε την Αρτέμιδα από σίγουρη ισοφάριση, πραγματοποιώντας φανταστική απόκρουση! Στο 80’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπάνας.
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Μακρής, Τσαλίκογλου.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάρο, Μπάνας, Κατερίνης, Πούγιας (65’ Τυροβόλης), Γκανούδης, Δημητριάδης, Ανυφαντής, Τσαγκαράκης (72’ Τζεβελέκος), Φιλλής, Τσαβντάροβ (46’ Παπαπάνου).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Κατσής, Αβδελάς (92’ Μανδηλαράς), Καζάλας (89’ Τασσόπουλος), Βασιλείου, Δαρβής, Καρόκης, Διαμάντης, Λένο, Γεωργίου (74’ Βογιατζόγλου), Τσούκα, Μητσιώνης.

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ 1–0
Το γηπεδούχο Καπανδρίτι νίκησε τον Σαρωνικό 1-0 μετά από πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες του Σαρωνικού ήταν σχεδόν απαθείς στο παιχνίδι τους και γλίτωσαν από συντριβή. Αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, το Καπανδρίτι κέρδισε καθαρό πέναλτυ στο 89’ που εκτέλεσε εύστοχα ο Στέργιος και πέτυχε το 1-0. Στο 70’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπανάι.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Καπόγλης, Μαγουλάκης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σωτήρχος, Σπ. Τσαλίδης (91’ Πανανής), Μελίρας, Μπυρώσης (84’ Ζαμπούρας), Στέργιος (92’ Βελτανιὠτης), Μ. Τσαλίδης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Παπαϊωάννου, Νούρια, Μπούκης (54’ Ναυπλιώτης), Ζουμπουρλής, Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Μπανάι, Κάππος, Δάβαρης, Αλεξίου, Θάνο (85’ Μετάνι).

ΦΟΙΒΟΣ-ΚΑΛΥΒΙΑ 0-4: Το γκολ που σημείωσε ο Χασουράκης
ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–4
Εύκολη νίκη των Καλυβίων στην Βάρη, όπου κέρδισαν τον νεανικό Φοίβο με 4-0. Το παιχνίδι είχε χαρακτηριστικό το χατ-τρικ που πέτυχε ο Αντώνης Οικονομίδης (27’, 64’, 78’) ενώ ένα τέρμα σημείωσε και ο Χασουράκης (51’).
Διαιτητές: Καζάς – Απ. Παπαδόπουλος, Περδίκης.
ΦΟΙΒΟΣ: Μπελλές, Ισαακίδης, Γιουλάτος, Μπεκιάρης, Ο. Παρόλας, Ι. Παρόλας, Σιμόνι, Χατζακίδης, Γούτος (53’ Γκρουστιώτης), Λάππας, Μανδυλάρης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Δέδες, Μασουράκης, Τσομπανάκης, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης (71’ Υμέρι), Αντ. Οικονομίδης, Χασουράκης, Γκίνης (80’ Πανουργιάς), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (63’ Σκιαδάς).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 4–0
Ο Αφιδναϊκός σημείωσε ευρεία νίκη με 4-0 επί του Μαύρου Αετού, κι έκανε ουσιαστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία. Αντίθετα, η ομάδα του Πολυδενδρίου έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες. Στο 27’ απεβλήθη με απευθείας κόκκινη ο Καραμήτρος. Στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0.
Διαιτητές: Μαργαρίτης – Αχ. Παπαδόπουλος, Πειρασμάκης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κλισί, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Τάτσης (83’ Δημόπουλος), Ζουβερέλλης, Ν. Γάγγας, Γκιόλλα, Κάκαρης, Ι. Νικολάου, Κόστα (71’ Σκέλλας).
Μ. ΑΕΤΟΣ: Ε. Παπαϊωάννου, Βρέττο (46’ Α. Μάζης), Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Τζίκα, Π. Μάζης, Μπουλέκος, Λόης (72’ Τριανταφύλλου), Θ. Βασιλάκος, Άλι (46’ Παρδάλης). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money