Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-2

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ – ΣΥΚΑΜΙΝΟ 3–1
Με άνεση επικράτησε ο Παθιακάκης του Συκαμίνου. Στην αρχή κάθε ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι έδειξαν στοιχεία καλής παρουσίας, με καλύτερη χαμένη ευκαιρία στο 5’ από τον Δημητριάδη. Ο Ντρένοβα είχε 3 δοκάρια!
1-0: 25’ Μπαλωμένος.
2-0: 65’ Ντρένοβα.
3-0: 75’ Μέρο με κεφαλιά.
3-1: 85’ Μπάρο εξαιρετικό γκολ.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Β. Τζαφόλιας, Δ. Τζαφόλιας.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Μπαλωμένος, Ε. Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Μπότζιος (79’ Στέφας), Ρόμπολας, Ζελέκου (75’ Σκουτάκης), Γκέος, Μέρο, Ντρένοβα, Γιώτης (66’ Μ. Τασιούδης).
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Λεμπούσης, Γκας (61’ Τυροβόλης), Μπάρο, Γκανούδης, Κατερίνης, Τσαγκαράκης, Δημητριάδης, Τσαβντάροβ (46’ Μπάνας), Μαρίνοβ, Φιλλής (75’ Τζεβελέκος), Παπαπάνου.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0-2
Ιστορική νίκη του εμφανώς καλύτερου Κουβαρά! Κέρδισε στο τοπικό ντέρμπυ τον γηπεδούχο Σαρωνικό, που ήταν χλωμός, άτολμος και γενικά …αγνώριστος. Μόνο οι φανέλες θύμιζαν την ομάδα της Αναβύσσου. Παρ’ όλα αυτά, υπέστη μόλις την πρώτη ήττα της στο εφετινό πρωτάθλημα!
Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν από την αρχή, σημείωσαν δύο τέρματα, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους παίζοντας με δύναμη και πάθος… Η απόδοση του Κουβαρά δικαιολόγησε την βαθμολογική του θέση και αφήνει σοβαρά περιθώρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο.
Μετά το πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο του αγώνα, ήταν φανερό ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον Σαρωνικό. Οι παίκτες του δεν είχαν επιστροφές. Δεν μπορούσαν να συνδυασθούν, ούτε να μαρκάρουν. Έκαναν παιδαριώδη λάθη και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν δημιούργησαν ούτε μια ευκαιρία σ’ όλο το παιχνίδι!
Το 1-0 πέτυχε ο Αντώνης Κερμέζο στο 27’ με απευθείας κτύπημα φάουλ, που ούτε ο ίδιος θα πίστευε όταν η μπάλα έφευγε από το πόδι του ότι θα κατέληγε στα δίχτυα! Ο τερματοφύλακας Καραλής αντικαταστάθηκε στο 33’ από τον Παπαϊωάννου, ο οποίος στο β’ ημίχρονο πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές επεμβάσεις. Αναγκαστική ήταν και η αλλαγή του Ζουμπουρλή, ο οποίος δήλωσε τραυματίας!
Το 2-0 έγινε στο 55’, σε γρήγορη αντεπίθεση του Κουβαρά. Ο Ζατσελλάρι τροφοδότησε τον Αντώνη Κερμέζο, κι αυτός με αριστερό βολέ κεραυνοβόλησε τον Παπαϊωάννου. Με μερικές ακόμη σημαντικές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, το παιχνίδι κύλησε μέχρι το τέλος ήρεμα αλλά χωρίς ενδιαφέρον...
Αυστηρή όσο και στιβαρή η διαιτησία: Μαλαμάς – Ρούντος, Μήταρης. Απεβλήθη στο 32’ ο βοηθός προπονητή του Κουβαρά Κ. Στεργίου.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής (33’ Παπαϊωάννου), Νούρια, Μπούκης, Ζουμπουρλής (46’ Ζώκος), Κοντζιάς, Ι. Κετέογλου, Μπανάι (59’ Θάνο), Κάππος, Δάβαρης, Αλεξίου, Ευαγγελινός.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Χελιώτης, Θαν. Δημητρακόπουλος, Αναγνώστου, Λιάπης, Αλεξίου, Άγγ. Κερμέζο (49’ Τζανής), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα (90’ Μουστόγιαννης), Zατσελλάρι, Αντ. Κερμέζο (75’ Χατζηκοκολάκης).

ΑΝΟΙΞΗ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 5–2
Μέχρι το 70’ άντεξε ο Φοίβος, που ισοφάρισε στο 68’ σε 2-2 και απέκρουσε πέναλτυ ο περιστασιακός τερματοφύλακας Μανδυλάρης! Μετά η Άνοιξη επικράτησε.
Σκόρερς: 30' Μπουσδέκης, 65’, 73' Αθανασόπουλος, 80' Δανίκας, 82' Λιγωμένος – 40' Χατζακίδης, 68' Γιουλάτος.
Πέναλτυ του Δανίκα (70') απέκρουσε ο Μανδυλάρης!
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Ντόστης. Χωρίς προπονητή και εκπρόσωπο αλλά μόνο με δώδεκα παίκτες παρατάχθηκε ο Φοίβος!
ΑΝΟΙΞΗ: Μουλάς, Ζέγκος (77' Καντιδάκης), Κολώτας, Αθανασόπουλος, Αρτοποιάδης, Μαρκίδης, Μπουσδέκης, Λιγωμένος, Βλάχος, Δανίκας, Νίκας (67' Ντεληφιλιππίδης).
ΦΟΙΒΟΣ: Μανδυλάρης, Γιουλάτος, Ι. Παρόλας, Σώκος (80' Σιμόνι), Μηλιαράκης, Ισαακίδης, Ο. Παρόλας, Γεωργιάδης, Χατζακίδης, Παππάς, Γούτος.

ΑΡΤΕΜΙΣ – ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ 2–2
Μέτρια η Άρτεμις. Καλός ο Αφιδναϊκός.
1-0: 10’ Τσούκας.
1-1: 30’ πέναλτυ Ι. Νικολάου (ανατροπή Κάκαρη).
2-1: 57’ πέναλτυ Βασιλείου (ανατροπή Τσούκα).
2-2: 61’ ευθύβολο σουτ Καραμήτρος.
Στο 90’ είχε δοκάρι η Άρτεμις και στο ίδιο λεπτό απεβλήθη ο Στουραΐτης (απευθείας κόκκινη κάρτα) για βίαιη συμπεριφορά σε αντίπαλο.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Κυριαζής. Το παιχνίδι διεκόπη για 3’ λεπτά στο 90’ επειδή οι οπαδοί τωνγηπεδούχων έβριζαν τον διαιτητή…
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Αβδελάς (46’ Γεωργίου), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Καρόκης (70’ Δαρβής), Διαμάντης, Λένο, Τσούκα, Βογιατζόγλου, Μητσιώνης.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Σάπιος, Κλισί, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Ν. Γάγγας, Ζουβερέλλης, Δημόπουλος (55’ Γκιόλλα), Σκορδομπέκης (80’ Σκέλλας), Κάκαρης, Ι. Νικολάου, Κόστα.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1-2 
Με τρία γκολ στο β’ ημίχρονο διαμορφώθηκε το σκορ. Το 0-1 σημείωσε ο Ζαμπούρας (50’) με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και πλάγια. Το 1-1 έκανε στο 71’ ο Θ. Βασιλάκος με κτύπημα πέναλτυ και το τελικό 1-2 πέτυχε ο Σπ. Τσαλίδης στο 90’ με κοντινό πλασέ, αφού προηγήθηκε κτύπημα φάουλ από 20 μέτρα στο οριζόντιο δοκάρι του Στέργιου.
Δοκάρια είχαν ο Θ. Βασιλάκος στο 20’ και ο Αθανασόπουλος στο 78’.
Διαιτητές: Λάμπρου – Φαμέλης, Περδίκης.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Ε. Παπαϊωάννου, Βρέττο (90’ Α. Μάζης), Λόης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Τζίκα, Π. Μάζης (76’ Τριανταφύλλου), Σ. Βασιλάκος, Παρδάλης (61’ Δ. Παπαϊωάννου), Θ. Βασιλάκος, Τοτόμης.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας (77’ Μ. Τσαλίδης), Αλιάι, Σίνας, Πέτρου, Σωτήρχος, Σπ. Τσαλίδης, Ε. Αθανασόπουλος, Ν. Μελίρας (88’ Πανανής), Στέργιος, Καραμπιτιάνης (16’ Ζαμπούρας). 

ΚΑΛΥΒΙΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 3–0
Άνετη επικράτηση των Καλυβίων που έχασαν ευκαιρίες για ευρύτερο σκορ. Η Βουλιαγμένη δεν ικανοποίησε. Το 1-0 πέτυχε στο 18’ ο Δημ. Οικονομίδης και ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 55’ με ψηλοκρεμαστό σουτ από πολύ πλάγια θέση και με την βοήθεια του ισχυρού ανέμου έστειλε την μπάλλα στο τέρμα του Βασιλόπουλου!
Ο αδελφός του Αντ. Οικονομίδης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (79’) με κεφαλιά (αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή) ύστερα από σέντρα του Δέδε (3-0). Σημαντικές ευκαιρίες από πλευράς γηπεδούχων απώλεσαν οι Αντ. Οικονομίδης στο 34’, Γκίνης στο 69’ και Χριστόπουλος 71’.
Πολύ καλοί οι διαιτητές Μπερέτας – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Κόλλιας, Δέδες, Τσομπανάκης, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης (77’ Σκιαδάς), Αντ. Οικονομίδης, Χασουράκης, Γκίνης, Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης (60’ Μασουράκης).
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Βασιλόπουλος, Χάλαρης, Τσιβίκης, Πάππα, Τσούνης, Μπακούρος (46’ Μισαηλίδης), Μάστορας, Κυριαζόπουλος (46’ Προβίδας), Κολώνιας. Μπάμπα, Κουρτέσης (55’ Λιόλιος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money