Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΜΑΤΑ – ΚΟΡΩΠΙ 1–3


Στιγμιότυπο από παλαιότερο ματς Σταμάτας-Κορωπίου (15/12/2012)


Το Κορωπί ξεπέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της Σταμάτας με 3-1 και βλέπει πλέον την κορυφή της βαθμολογίας από απόσταση μόλις δύο βαθμών! Παίζοντας με τον γνωστό δικό του τρόπο (δύναμη, καλή φυσική κατάσταση, παραγωγικότητα σε φάσεις), το Κορωπί άνοιξε το σκορ (0-1) στο 15’ με πλασέ του Μινάι, ύστερα από ασταθή απόκρουση του Μαμάη. Το 0-2 έγινε με πέναλτυ που κέρδισε στο 30’ ο Καραΐνδρος, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Μινάι.
Στο β’ ημίχρονο η Σταμάτα, που είχε απουσίες και χρέη προπονητού έκανε ο Κώστας Τσεβάς (ο Παν. Χονδροθανάσης παρακολουθεί προπονητικό σεμινάριο για να πάρει δίπλωμα), αντέδρασε και στο 50’ πέτυχε το 1-2, όταν ο Κ. Τσεβάς εκτέλεσε φάουλ, η μπάλλα αποκρούσθηκε προσωρινά και ο Μπερμπάντης με σουτ σκόραρε.
Το Κορωπί όμως, δεν αφήνει τα παιχνίδια στην …τύχη τους και στο 65' ο Καραΐνδρος με πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Δουλγεράκης, Πανούτσος.
ΣΤΑΜΑΤΑ: Μαμάης, Κουκάι (46' Κοτροζίνης), Πέτριτς, Μπόρας, Πέππας, Λαμπρόπουλος, Μπενετάτος, Καλογήρου, Μπερμπάντης, Χρ. Τσεβάς, Κ. Τσεβάς.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Ματσάγγος (72' Ζορμπάς), Πριονίδης, Θανόπουλος (66' Λούτζι), Μουρούτης, Αλεξίου (89' Μουτάφης), Κάρο, Καραΐνδρος, Μινάι, Χαρίσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money