Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–3




Ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, πολλές κίτρινες κάρτες και μία αποβολή έγινε στο γήπεδο Γέρακα, όπου ο Παμπαιανικός επικράτησε 3-1 της τοπικής ομάδας. Στο 5’ άτυχη στιγμή για τον Γέρακα, καθώς σε ανύποπτη φάση τραυματίσθηκε κι αποχώρησε με φορείο ο Ζώης. Στο 10’ ο Ντούλας και στο 17’ ο Ιάσ. Λαλαούνης απέτυχαν να δώσουν προβάδισμα στον Παμπαιανικό (απέκρουσε τις προσπάθειές τους ο Ψυχογιός).
Στο 25’ ο Καραμολέγκος εκτέλεσε φάουλ, ο Δημητριάδης έπιασε κεφαλιά και πέτυχε το 1-0. Το γκολ αφύπνισε την ομάδα της Παιανίας που κατάφερε (36’) να ισοφαρίσει με σουτ του Σέλβια αφού πρώτα η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 42΄απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας ο Καρλατήρας.
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε τον Γέρακα αναγκάζοντας τον Ψυχογιό σε συνεχείς επεμβάσεις. Στο 50’ ο Ντούλας πάσαρε στον Σέλβια, ο οποίος σούταρε κι είχε κάθετο δοκάρι! Στο 69’ ο Γκόμπλιας σούταρε δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Κατσαρός έκανε προβολή κι έστειλε την μπάλλα πάλι στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ντούλας με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-2. Στο 83’ ωραίο σουτ από 40 περίπου μέτρα του Ιάσ. Λαλαούνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού. Στο 88’ κι ενώ ο Γέρακας ήταν στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Παπανίκου έκλεψε την μπάλλα, πάσαρε στον Μυρτάι, κι αυτός «άλλαξε παιχνίδι» στον Ντούλα. Ο έμπειρος επιθετικός του Παμπαιανικού, μόλις πέρασε την γραμμή του κέντρου, είδε τον Ψυχογιό εκτός μεγάλης περιοχής, κι έκανε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ (1-3).
Διαιτητές: Μαγουλάκης – Πολυδωρόπουλος, Β. Γαλάνης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Δ. Καλούδης): Ψυχογιός, Δημητριάδης, Τοσσουνιάν (80’ Κιούσης), Ματσούκας, Δεληβελιώτης, Στακιάς (90’ Φαρφαράς), Ζώης (5’ λ.τρ. Καραμολέγκος), Βλαχιώτης, Ζούρας, Καυγάς, Καρλατήρας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός (57’ Κονδύλης), Αλ. Λαλαούνης, Οικονομίδης, Παπανίκου (89’ Ζάχαρης), Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Ιάσ. Λαλαούνης, Κατσαρός (75’ Μυρτάι).
* Το Δ.Σ. του Παμπαιανικού ευχαριστεί την ομάδα του Γέρακα για την άψογη φιλοξενία της, κι εύχεται στον ποδοσφαιριστή Ζώη καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money