Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–1



Σε αγώνα χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Μάχη και η Δόξα ήλθαν ισόπαλες 1-1, δίνοντας περισσότερη σημασία στην τακτική και την …γκρίνια! Πολλή διαμαρτυρία για το τίποτα! Στο α’ ημίχρονο δεν έγινε καμία αξιόλογη φάση. Στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πήραν κάποια πρωτοβουλία και απείλησαν, με αποτέλεσμα πρώτα να αναγκάσουν τον Τσούνη σε σπουδαία απόκρουση και αργότερα (55’) να προηγηθούν με κεφαλιά του Βάρδα (0-1).
Αμέσως λειτούργησε ο εγωισμός των γηπεδούχων, οι οποίοι αντέδρασαν και αφού δημιούργησαν μια ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, ισοφάρισαν στο 66’ με τον προωθημένο και αφύλακτο στην περιοχή Πάσσαρη, που μπήκε μόνος του στα δίχτυα (1-1). Ακολούθησε μια ακόμη χαμένη ευκαιρία από τον Παπαδόπουλο και τίποτε περισσότερο!
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Καζάς, Αλεξοπούλου.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Κατούντας (60' Χατζηπέτρος), Τσέλα, Πάσσαρης, Καρακοζίδης (70' Μπούκουρι), Καραλής, Παιδής, Νταής, Σένε (90' Καχόπουλος), Μίχας, Παπαδόπουλος.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Ξεφτεράκης, Μαρινάκης, Θεοχάρης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Αμπεντινάι, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Βάρδας, Σύρος, Μάζης (85' Νικολόπουλος), Πάντος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money