Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1


Φάση από τον αγώνα του α' γύρου


Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παραχώρησε ισοπαλία στα Γλυκά Νερά, που έπαιξαν «κλειστά» και πήραν αυτό που ήθελαν έστω και στην εκπνοή του αγώνα. Η απόδοση των γηπεδούχων ήταν μέτρια στο α’ ημίχρονο γιατί προφανώς δεν περίμεναν την αντίδραση των φιλοξενουμένων. Ο Ολυμπιακός είχε στο 7’ τρομερό σουτ φάουλ του Μαρκομιχάλη, που απέκρουσε δύσκολα ο Τσούκας και στην συνέχεια η μπάλλα κτύπησε στο δοκάρι. Νέο δοκάρι είχε ο Βαζέχα στο 11’ αλλά ενώ παρέμενε το 0-0, τα Γλυκά Νερά ζήτησαν πέναλτυ στο 25’ σε ανατροπή του Θεοφάνους (τετ-α-τετ) από τον Μπαλαφούτη, κι απείλησαν (28’) με σουτ εκτός περιοχής του Καραμανίδη, που απέκρουσε δύσκολα ο Μπαλαφούτης.
Οι γηπεδούχοι στο 31’ πέτυχαν το 1-0, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιωσήππου κέρδισε κεφαλιά και ο Φώσκολος με πλασέ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα. Πριν την λήξη του ημιχρόνου (40’) ο Κουτρουμάνος είχε επικίνδυνο σουτ που έκοψε η άμυνα μπροστά από το άδειο τέρμα…
Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε και πίεσε, χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες (Μαρκομιχάλης, Φώσκολος, Αθανασόπουλος) και αναγκάζοντας τον Τσούκα να κάνει εξίσου δύσκολες επεμβάσεις. Μάλιστα στο 52’ ο Βαζέχα είχε κι άλλο σουτ από πλάγια θέση, στο πλάι του δοκαριού. Και καθώς σχεδόν όλη η ομάδα των γηπεδούχων βρισκόταν στην επίθεση και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις, στο 90’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, μετά από σέντρα του Παναγόπουλου και προβολή του Αναστασάκη (στο «δεύτερο δοκάρι»).
Ήταν ένα καλό, συναρπαστικό ματς, που ικανοποίησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, παρά τον βροχερό καιρό.
Διαιτητές: Ντόστης – Μαραγκού, Γκόντα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπαλαφούτης, Λέκα (46’ Τσίκλος), Τσιούμας, Ιωσήππου, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή, Μαρκομιχάλης, Φώσκολος, Βαζέχα (85' Τσουμάνης), Αθανασόπουλος.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Καγιώργης, Φ. Αντωνόπουλος (85' Χ. Αντωνόπουλος), Λάβδας, Αναστασάκης, Γιαννούλης, Θεοφάνους (63' Παναγόπουλος), Νάνος, Μουτζακάς, Κουτρουμάνος, Καραμανίδης (56’ Γάσπαρης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money