Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ-ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2-4: Η εκπληκτική ενέργεια του Σέλβια, που αποφέρει το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων! 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) 2–0
Στην πρώτη επίθεση της Νίκης ο Ζερμπίνης, αμαρκάριστος, με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Δεν είχαν συμπληρωθεί 30 δευτερόλεπτα παιχνιδιού! Ψυχρολουσία για τους φιλοξενούμενους, που πριν προλάβουν να συνέλθουν, μόλις στο 7’ λεπτό, μετά από κόρνερ, ο Κλεάνθης Μπέτσης με κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Οι Νικητές στην συνέχεια ισορρόπησαν το παιχνίδι κι άρχισαν να γίνονται απειλητικοί για την εστία του βετεράνου αλλά πολύ καλού Κατσέρη, ο οποίος απέκρουσε θεαματικά καλό σουτ του Μπλέτα, όπως και πλασέ του Καραμάνου. Οι γηπεδούχοι είχαν 4-5 σουτ από μακριά, χωρίς να ανησυχήσουν τον Αναστασιάδη.
Στο β' ημίχρονο η Νίκη μπήκε στο γήπεδο για να διαφυλάξει το υπέρ της σκορ, προσέχοντας τα νώτα της και παίζοντας με αντεπιθέσεις. Στο 53' οι Νικητές απείλησαν με τον Πανουσόπουλο (απέκρουσε ο Κατσέρης) και στο 62' σε αντεπίθεση της Νίκης, μακρινό σουτ του Πιπέρα βρήκε στην ρίζα της δεξιάς δοκού του Αναστασιάδη.
Το παιχνίδι ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ήταν αρκετά νευρικό και με διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών, με συνέπεια αρκετές κίτρινες κάρτες εκατέρωθεν.
Καλή η διαιτησία (Μπερέτας – Καρράς, Καλλίνικος), κράτησε ένα δύσκολο ματς.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Χαμζάι (65’ Λιβαθινός), Ιωαννίδης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Μπτάκος, Νυχάς, Κιούρκος, Πιπέρας (75’ Μιχαλάκης), Ζερμπίνης, Δημητρίου (80’ Τσίγκος).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος (63’ Αγγελόπουλος), Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος, Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Ρωμαντζάς (68’ Χερμάρι), Μπλέτα (75’ Κιοσσές).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–4
Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι με πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, ένα δοκάρι και πολλά γκολ, το Κρυονέρι (πιο τυχερό) επικράτησε στην Παιανία του (άτυχου) Παμπαιανικού με 4-2. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πίεσαν σε όλο το γήπεδο τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας, οι οποίοι δεν εύρισκαν χώρους προς το τέρμα του Κασελούρη. Το Κρυονέρι εκμεταλλεύθηκε την εμπειρία του, κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι και πήρε το τρίποντο της νίκης, που του διασφαλίζει ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στην Α’ κατηγορία!
Το φιλμ του αγώνα:
Στο 22’ ο Κοντόσταυλος έβγαλε σέντρα και ο Κεφάλας με μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 0-1.
Στο 25’ έγινε το 1-1 με μακρινό σουτ του Σέλβια, ο οποίος απέφυγε με ωραίες προσποιήσεις τους Κολώτα, Κανταρέλλη.
Στο 28’ ο Κοντόσταυλος με νέα σέντρα βρήκε τον Oσμανάι (πιθανόν σε θέση οφ-σάιντ), ο οποίος έκανε πλασέ που απέκρουσε ο Κασελούρης αλλά ο καιροφυλακτών Κεφάλας με νέο σουτ πέτυχε το 1-2.
Στο 31’ ο Σέλβια εκτέλεσε φάουλ, ο Παπασωτηρίου έπιασε κεφαλιά και ισοφάρισε 2-2.
Στο 32’ ο Σέλβια εκτέλεσε νέο φάουλ, κι έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Ζεϊμπέκου.
Στο 60’ απίστευτη απόκρουση σε κόρνερ του Κασελούρη, σε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Πίστα.
Στο 63’ εξαιρετική κίνηση μέσα στην περιοχή και σουτ του Σέλβια, απέκρουσε όπως-όπως η άμυνα…
Στο 73’ τρομερό κι ανεπανάληπτο τετ–α–τετ του Μυρτάι με τον Ζεϊμπέκο. Έχασε τον βηματισμό του ο Μυρτάι και στάθηκε τυχερός ο τερματοφύλακας!
Στο 75’ ο Oσμανάι έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο αμαρκάριστος Μανουσάκης, με πλασέ έγραψε το 2-3.
Στο 84’ ο Ζάχαρης ανέτρεψε τον Πίστα και ο διαιτητής έδειξε πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Σ. Δεσύλλας και διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μαλαμά – Παπαδιώτη, Μακρή.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Ζάχαρης, Αντωνόπουλος, Παπασωτηρίου, Παπανίκου (75’ λ.τρ. Κατσαρός), Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Ιάσ. Λαλαούνης, Μυρτάι.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Δ. Μαντούκας): Ζεϊμπέκος, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κόλμπερ (68’ Γιαλαμάς), Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Κοντόσταυλος, Χουζούρης, Κεφάλας (66’ Μανουσάκης), Χρυσικόπουλος (53’ Πίστας), Oσμανάι.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 1–0
Η ισοπαλία δεν «κάθισε» στον Αυλώνα, που την επιδίωξε αλλά δεν την πήρε… Ο Διόνυσος δεν ήταν καλός αλλά με την φόρα που έχει (αήττητος σε 11 συνεχή ματς) κατάφερε να κερδίσει κι αυτό το παιχνίδι. Είχε στο πρώτο 10λεπτο 4 καλές ευκαιρίες αλλά τίποτε περισσότερο. Ο Αυλώνας έπαιξε κλειστά και με αντεπιθέσεις προσπάθησε να σημειώσει ένα τέρμα. Παραλίγο να τα καταφέρει στο β’ ημίχρονο, όταν του ακυρώθηκε (σωστά) γκολ ως οφ-σάιντ. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 88’ ο Παξιμάδης, ύστερα από γέμισμα του Καρατσίκου.
Καλοί οι διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Τσαλίκογλου, Ρούντος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Ιωαννίδης, Χαρμπίλας, Κώνστας, Τορλαχίδης, Γκέσουρας, Ράλλης, Σπανουδάκης (46’ Στεφανίδης), Καρατσίκος, Χρας (46’ Παξιμάδης), Κωνσταντόπουλος, Μαρώλιας (76’ Καλαθάκης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ε. Πάντος, Τσέλιος, Ελευθεριάδης, Γ. Νάνος, Σκεντούλι, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος, Κούφο (66’ Κούκκος), Μπίζας, Νακάι.

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–1
Στην μνήμη του αδικοχαμένου την περασμένη εβδομάδα από καρκίνο 38χρονου Δημήτρη Κοροβέση, παίκτη του συλλόγου και συγχωριανού τους, αφιέρωσαν την νίκη 2-1 επί του Αχιλλέα, οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι παράγοντες της ομάδας του Γραμματικού. Παρά τις απουσίες του (Ντούρας, Μητρεβόλης) και το γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 71’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Μέξη, ο Ραμνούς αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός από τον αντίπαλό του και προηγήθηκε στο 20’ με γκολ του Μπάκα (1-0).
Αμέσως (21’) ισοφάρισε (1-1) ο καλός αλλά καθόλου αποτελεσματικός Αχιλλέας με τον Καρβούνη και στην συνέχεια κράτησε σχετική υπεροχή μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποφασιστικοί και είχαν δοκάρι στο 50’ σε κτύπημα φάουλ από τον Τζούτζι και νέο δοκάρι στο 72’ με τον Μπάκα.
Καθώς οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Τσάκαλο (μόνος του σούταρε άουτ!), τελικά ο Ραμνούς πέτυχε το 2-1 στο 75’ με τον Ραπτογιάννη και πήρε την πολύτιμη νίκη, περιορίζοντας τον Αχιλλέα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι υπήρξε αλλαγή τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα του Κόκκινου Μύλου. Από την περασμένη εβδομάδα, αντικαταστάθηκε ο Γιάννης Βολιώτης από τον Αποστόλη Γουργιώτη, ο οποίος κωουτσάρισε τον Αχιλλέα στον αγώνα του Γραμματικού.
Καλοί οι διαιτητές Καπόγλης – Μπουξμπάουμ, Πολυδωρόπουλος.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πυκνής, Βλασσόπουλος (53’ Γ. Μουρίκης), Μπάκας, Χαμάμης, Κόλλιας, Ζούπα, Μέξης, Μήτσης, Σαμανίδης (60’ Μπόλος), Τζούτζι (90’ Ν. Σιδέρης), Ραπτογιάννης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Αβραμόπουλος, Χορμόβας (77’ Σούρμπης), Κοσμάς (85’ Κωστόπουλος), Μήλας, Τσαναχτσίδης, Τσιαδήμας, Σταματόπουλος, Ροπόκης, Τσάκαλος, Καρβούνης (66’ Γκολλόσι).

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1–2
Καλύτερος κατά διαστήματα ο Γέρακας, προηγήθηκε 1-0 αλλά δεν είχε την ψυχολογία να αντιμετωπίσει τον Αήττητο, που έπαιξε μέτριο ποδόσφαιρο αλλά διέθετε τις προσωπικότητες για να «γυρίσει» το ματς και να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης. Το 1-0 πέτυχε με απευθείας κτύπημα φάουλ ο Δημητριάδης στο 45’. Το 1-1 έγινε στο 58’ από τον Κουλοχέρη και το 1-2 στο 68’ από τον Λάππα. Ο Γέρακας είχε και δύο δοκάρια, στο α’ ημίχρονο με τον Στακιά και στο β’ μέρος με τον Ράδο.
Καλή η διαιτησία: Μαργαρίτης – Δατσέρης, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Χριστοφιλόπουλος, Ζούρας, Καραμολέγκος, Καυγάς, Βλαχιώτης, Στακιάς (66’ Ράδος), Δημητριάδης, Φαρφαράς (78’ Μήλιος), Τοσσουνιάν, Τσιροζίδης (46’ Πατρινός).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Τσαλίκης, Αργ. Φράγκος, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Μασκλαβάνος, Παναγόπουλος (63’ Λεονάρδος), Κουλοχέρης, Παργιανός (89’ Μπέκας), Κ. Φράγκος (46’ Λάππας).

ΩΡΩΠΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 3–0
Μέτριο παιχνίδι με υπεροχή του Ωρωπού, που σημείωσε εύκολη νίκη. Ο Προφήτης Ηλίας δεν ήταν καλός.
Το ημίχρονο έληξε 1-0 με γκολ του Παπαγεωργίου και στο β’ μέρος ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0 με τέρματα από τον Μηλακώτη και τον Κρομμύδα.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία: Γιαλούρης – Χριστόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΩΡΩΠΟΣ (Ε. Λύγκος): Νικολάου, Γιακουμέλος (75’ Οικονομάκος), Αμπάζι (68’ Κ. Φιλλής), Γκλιάτης, Γιουνάς, Μηλακώτης, Παπαγεωργίου, Μήτρου, Κρομμύδας, Λάμπρου (56’ Βίνο), Κανάτας.
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Διαμαντής (46’ Τσιακάρας) Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τογιάλλι, Σαριδάκης, Σταύρου, Λόκου, Καραγιώργος, Νούσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money