Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΚΡΥΟΝΕΡΙ-ΝΙΚΗΤΕΣ 2-1: Το νικητήριο τέρμα του Κρυονερίου από τον Θανασούλη
ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) 2–1
Δυνατό παιχνίδι που εξελίχθηκε με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι την λήξη του. Το σκορ άνοιξε στο 11’ με καλή προσπάθεια και σουτ μέσα από την περιοχή του Μπλέτα (0-1), ύστερα από πάσα του Ε. Αντωνόπουλου. Απ’ εκεί και πέρα το Κρυονέρι διατήρησε ανούσια υπεροχή. Απειλητικό ήταν μόνο από «στημένες» φάσεις. Πάντως στο 18' οι φιλοξενούμενοι παρ’ ολίγο να πετύχουν το 0-2 όταν ο Πανουσόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε, αποκρούσθηκε δύσκολα από την έξοδο του Αστερή. Επίσης, στο 45’ ο Ρωμαντζάς είχε σουτ εκτός περιοχής μόλις πάνω από την συμβολή των δοκών.
Το β’ ημίχρονο οι Νικητές είχαν μοναδική ευκαιρία στο 53’, όταν ο Μπλέτα τροφοδότησε τον Ε. Αντωνόπουλο, το σουτ του οποίου από καλή θέση έστειλε την μπάλλα άουτ…
Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και νευρικό μέχρι το 70’, που η μπάλλα (από πλάγιο άουτ) έφθασε στον Θανασούλη μέσα στην περιοχή, ο οποίος με σουτ ισοφάρισε 1-1. Μετά από 2’ λεπτά ο Μπλέτα μπήκε στην περιοχή του Κρυονερίου, τον τράβηξε από πίσω ένας αμυντικός και του πήρε την μπάλλα! Ο διαιτητής δεν είδε το φάουλ-πέναλτυ παρ’ ότι οι παίκτες των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκαν. Όμως στην συνέχεια της φάσης οι γηπεδούχοι βγήκαν γρήγορα στην αντεπίθεση, βρήκαν απροετοίμαστη την άμυνα των Νικητών και ο Θανασούλης πέτυχε το 2-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων, οι οποίοι από το σημείο εκείνο και μετά γύρισαν σε μαζική άμυνα. Στο 88’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο σκόρερ Θανασούλης (για καθυστέρηση)!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Κυριακόπουλος, Καραθανάσης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Αστερής, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κανταρέλλης (63’ Σιατραβάνης), Γιαλαμάς, Χουζούρης, Κοντόσταυλος, Πίστας (52’ Θανασούλης), Κεφάλας, Σκλάβος (46’ Σ. Δεσύλλας).
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος, Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Πανουσόπουλος (71 Αγγελόπουλος), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Ρωμαντζάς (60’ λ.τρ. Δρόσος), Μπλέτα (79’ Ντόντι).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 1–3
Ο Διόνυσος συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις και το σερί των επιτυχών εμφανίσεών του, με εκπληκτική νίκη 3-1 επί του Αήττητου Σπάτων στο γήπεδο Ραφήνας. Ύστερα από ένα αμφίρροπο α’ ημίχρονο, στην διάρκεια του οποίου ο Κωνσταντόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία στο 35’, ο πολύ καλός αγώνας εξελίχθηκε με πολλή δύναμη κι από τις δύο πλευρές.
Στο β’ ημίχρονο ο Αήττητος ευτύχησε να προηγηθεί στο 46’ με κεφαλιά του Μασκλαβάνου, μετά από κτύπημα κόρνερ. Πολύ γρήγορα (55’) όμως, ο Φαραντάκης ισοφάρισε 1-1 με σουτ μέσα από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν καλά παρά τις έντονες προσπάθειες των παικτών του Αήττητου. Στο 70’ κατάφεραν να προηγηθούν 1-2 με ωραιότατο σε εκτέλεση γκολ (σουτ εν κινήσει εκτός περιοχής) του Φαραντάκη και πάλι, ύστερα από ομαδική προσπάθεια και κεφαλιά πάσα του Κωνσταντόπουλου προς τον σκόρερ. Το τελικό σκορ (1-3) διαμορφώθηκε στο 90’, όταν ο Κωνσταντόπουλος ξεπέρασε την αντίσταση δύο αντιπάλων του και στο τετ-α-τετ με τον Τσαλίκη, έδωσε δίπλα στον επερχόμενο Σπανουδάκη που πέτυχε εύκολα το τέρμα.
Ο Διόνυσος ήταν πολύ καλός και γι’ αυτό παρέμεινε για 9η συνεχόμενη αγωνιστική αήττητος. Αντίθετα, ο Αήττητος δεν στάθηκε τυχερός, κι έχασε την ευκαιρία που του δόθηκε να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος – Βάλλας, Χιλάς.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Τσαλίκης, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος (77’ Μαργέτης), Μασκλαβάνος, Κουλοχέρης, Παργιανός (79’ Κ. Φράγκος), Λάππας (90’ Μπέκας).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Ιωαννίδης, Χαρμπίλας, Κώνστας, Τορλαχίδης, Γκέσουρας, Φαραντάκης, Σπανουδάκης, Καρατσίκος (77’ Ράλλης), Χρας (65’ Στεφανίδης), Κωνσταντόπουλος, Μαρώλιας (75’ Παξιμάδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 1–1
Η Νίκη Δροσιάς προηγήθηκε 0-1 στο 11’ με σουτ του Πιπέρα και ο Αχιλλέας με μεγάλη δυσκολία κατάφερε στο 82’ να ισοφαρίσει 1-1 με αυτογκόλ από λάθος γύρισμα της μπάλλας προς τον τερματοφύλακά του, με κεφαλιά του Μηλιώτη, σε γέμισμα του Ροπόκη. Στο 81’ απεβλήθη ο Ξύγκος με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 90’ η Νίκη ζήτησε πέναλτυ σε ανατροπή του Πιπέρα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Ρούντος. 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Χορμόβας ( 46’ Γκολλόσι), Καρβούνης (74’ Κοσμάς), Μήλας, Τσαναχτσίδης, Σούρμπης (85’ Κουτσούκο), Τσιαδήμας, Ροπόκης, Τσάκαλος, Σκούταρης. 
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Κ. Μπέτσης (70’ Παναγιωτίδης), Μηλιώτης, Ιωαννίδης, Πλατσιώτας, Λιβαθινός ( 62’ Ποροτσίδης), Νυχάς, Κιούρκος, Πιπέρας, Ζερμπίνης, Δημητρίου (91’ Μιχαλάκης).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΩΡΩΠΟΣ 5–0
Πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις και πολλά γκολ προσέφερε ο Παμπαιανικός νικώντας τον Ωρωπό με 5-0. Ο Ωρωπός κατέβηκε με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα του και άντεξε στην πίεση του Παμπαιανικού μέχρι το 18’ όταν σημειώθηκε το 1-0.
Η συνέχεια ήταν μονόλογος του Παμπαιανικού, που στο β’ ημίχρονο έπαιζε και με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του τερματοφύλακα του Ωρωπού Ντέρκα.
- Στο 18’ το 1-0 με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σέλβια.
- Στο 33’ το 2-0 με σουτ του Μυρτάι, μετά από κάθετη πάσα του Στασινούλια.
- Στο 46’ του α’ μέρους, έγινε ανατροπή του Κατσαρού από τον τερματοφύλακα του Ωρωπού Ντέρκα. Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη κάρτα στον Ντέρκα, έδωσε το πέναλτυ και ο Ντούλας σημείωσε το 3-0.
- Στο 57’ απευθείας φάουλ του Γκόμπλια βρήκε το κάθετο δοκάρι του Ωρωπού.
- Στο 73’ ο Κατσαρός έβγαλε κάθετη πάσα στον Μυρτάι, ο οποίος με σουτ έγραψε το 4-0.
- Στο 75’ ο Σέλβια πάσαρε στην πλάτη της άμυνας του Ωρωπού στον Κατσαρό, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 5-0.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Καλλίνικος, Γκόντα.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Οικονομίδης (32’ λ.τρ. Μυρτάι), Αντωνόπουλος, Παπασωτηρίου (69’ λ.τρ. Ζάχαρης), Παπανίκου, Γκόμπλιας (81’ Μηλιώτης), Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Ιάσ. Λαλαούνης, Κατσαρός.
ΩΡΩΠΟΣ (Ε. Λύγκος): Ντέρκα, Μακρής, Μηλακώτης, Γκλιάτης, Γιουνάς, Γιακουμέλος (46’ Νικολάου), Παπαγεωργίου, Σούτα (59’ Μπραχιμάι), Κρομμύδας, Βίνο (71’ Οικονομάκος), Κανάτας.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ-ΓΕΡΑΚΑΣ 4-2: Το 1-0 από τον Καραγιώργο
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΓΕΡΑΚΑΣ 4–2
Πολύ μεγάλη νίκη του Προφήτη Ηλία, που προηγήθηκε 1-0 στο 35’. Ο πολύ μέτριος Γέρακας κατάφερε να ισοφαρίσει 1-1 στο 47’ και να προηγηθεί 2-1 στο 64’. Όμως ο Προφήτης Ηλίας είχε την ψυχολογία και το κουράγιο να σημειώσει 3 ακόμη τέρματα και να καταγράψει την μεγαλύτερη –ίσως- νίκη στην ιστορία του!
Σκόρερς: 35' Καραγιώργος, 68' Ντογιάλι, 75', 83' Νούσης – 47' Στακιάς, 64' Ντοσσουνιάν.
Διαιτητές: Λάμπρος – Στάσης, Μπέκας. Απεβλήθη (75’) από τον πάγκο ο βοηθός προπονητής του Προφ. Ηλία Ν. Κοντάκης.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Κοντοβράκης, Κόλλιας, Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τογιάλι, Σαριδάκης, Ψύλλας (60' Σταύρου), Λόκου, Καραγιώργος, Νούσης.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Καραμολέγκος (46' Στακιάς), Ζούρας, Καυγάς, Βλαχιώτης, Τσιροζίδης (75' Φαρφαράς), Δεληβελιώτης, Κιούσης, Ράδος (46' Καραγεώργος), Δημητριάδης, Τοσσουνιάν.

ΑΥΛΩΝΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–1
Πολύ βελτιωμένος ο Αυλώνας, ύστερα από ισόπαλο 0-0 ημίχρονο, προηγήθηκε 2-0 στο β’ μέρος με τέρματα των Λιάπη (48’) και Κούφο (50’). Έμεινε όμως με 10 παίκτες στο 74’ λόγω αποβολής με 2 κίτρινες κάρτες του Λιάπη και στο 85’ με 9 παίκτες λόγω αποβολής επίσης με 2η κίτρινη κάρτα, του Βλάχου.
Ο Ραμνούς στο 70’ κέρδισε πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μητρεβόλης και μείωσε (2-1).
Ο Αυλώνας είχε 3 δοκάρια! Με τον Κούφο στο α’ ημίχρονο (σουτ λόμπα) και διπλό δοκάρι στην ίδια φάση με τους Κούφο, Λιάπη στην αρχή του β’ ημιχρόνου.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μήταρης, Τσιαλογιάννης. 
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Ε. Πάντος (90’ Γ. Νάνος), Τσέλιος (56’ Νακάι), Βλάχος, Στεφανής, Σκεντούλι, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος (92’ Ι. Νάνος), Κούφο, Μπίζας, Λιάπης. 
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Βλασσόπουλος, Μπάκας, Χαμάμης (47’ Γ. Μουρίκης), Ντούρας, Μήτσης, Σαμανίδης, Κόλλιας (72’ Μπόλος), Ζούπα (46’ Μητρεβόλης), Τζούτζι, Ραπτογιάννης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money