Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


Φάση από τον αγώνα α' γύρου Κρυονερίου - Ωρωπού

ΩΡΩΠΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 1-4
Το Κρυονέρι χρειάσθηκε να «φορτσάρει» στο τελευταίο ημίωρο, για να καταβάλλει την νεανική ομάδα του Ωρωπού, που έπαιξε «στα ίσια» μέχρι το 60’.
0-1: 20’ Σ. Δεσύλλας με απευθείας κτύπημα φάουλ.
1-1: 48’ Γιουνάς με πλασέ.
1-2: 59’ Θανασούλης μπήκε μόνος του και πλάσαρε τον Νικολάου.
1-3: 68’ Χρυσικόπουλος με σουτ εκτός περιοχής.
1-4: 87’ Κοντόσταυλος με πλασέ πάνω από τον τερματοφύλακα.
Καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Πανούτσος. Αδίκως διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι…
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Αποστολάκης, Αμπάζι, Γκλιάτης, Γιουνάς, Μηλακώτης, Παπαγεωργίου, Σούτα (54’ Γουναρίδης), Κρομμύδας (78’ Ιωακείμ), Λάμπρου (73’ Γιακουμέλος), Κανατάς.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Αστερής, Δ. Δεσύλλας, Κολώτας, Κόλμπερ, Κανταρέλλης, Σ. Δεσύλλας, Βλαχάκης (54’ Οσμανάι), Χουζούρης (46’ Κεφάλας), Θανασούλης (74’ Πίστας), Χρυσικόπουλος, Κοντόσταυλος.

ΝΙΚΗΤΕΣ (ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ) – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 2–2
Παιχνίδι που τα είχε όλα!  Στην αρχή με ελαφρά υπεροχή του Αχιλλέα, που προηγήθηκε 0-2! Στο 24’ με έξυπνη κεφαλιά του επανεμφανισθέντος Ροπόκη έγινε το 0-1 και στο 37’ ο Τσάκαλος εκμεταλλεύθηκε αμυντικό λάθος και πέτυχε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι ενδιάμεσα (19’) είχαν καλό σουτ του Ρωμαντζά σύρριζα άουτ από το κάθετο δοκάρι και μια προβολή του Κουλούντζου (33’) μέσα απ’ την περιοχή, μόλις άουτ…
Στο β’ ημίχρονο οι Νικητές μπήκα πιο δυνατά στο παιχνίδι αλλά το αποτέλεσμα άργησε να έλθει… Στο 82’ ο Αβραμόπουλος υπέπεσε σε ανόητο πέναλτυ κοντρολάροντας την μπάλλα με τα χέρια και είδε την 2η κίτρινη κάρτα (αποβολή)! Το πέναλτυ μετέτρεψε σε γκολ ο Ξαγοράρης (1-2) και οι παίκτες των γηπεδούχων πήραν «φτερά» στα πόδια! Πίεσαν τόσο πολύ που η ισοφάριση επιτεύχθηκε στο 87’. Μετά από οργανωμένη επίθεση και μπαλλιά του Ντόντι στην περιοχή, ο Καραμάνος με σουτ από το ύψος του πέναλτυ έκανε το 2-2.
Οι Νικητές μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο ακόμη φάσεις, με αποκορύφωμα αυτή του 90’ που βγήκαν 3 παίκτες απέναντι σε ένα αμυντικό αλλά μπερδεύτηκαν κι έχασαν την απίστευτη ευκαιρία…
Οι διαιτητές (Μαργαρίτης – Μπουξμπάουμ, Τσιαλογιάννης) απέδωσαν δικαιοσύνη, έστω κι αν στενοχώρησαν σε κάποιο βαθμό και τις δύο ομάδες με τις αποφάσεις τους, που ήταν ακριβής εφαρμογή κανονισμών!
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Σαββίνος, Τσόκος, Κουλούντζος, Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Δρόσος (46’ Ντόντι), Καραμάνος, Ε. Αντωνόπουλος, Χερμάρι (38’ Μπλέτα), Ρωμαντζάς (64’ Πανουσόπουλος).
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Αβραμόπουλος, Τσαναχτσίδης, Μήλας, Χορμόβας (55’ Κωστόπουλος), Σκούταρης, Τσιαδήμας, Ροπόκης, Τσάκαλος, Σταματόπουλος (78’ Σούρμπης).

ΡΑΜΝΟΥΣ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 1-2
Καλός κατά διαστήματα ο Αήττητος. Άτυχος ο Ραμνούς, είχε χαμένα τετ-α-τετ κι εδικαιούτο κάτι καλύτερο…
0-1: 30’ Λάππας με απευθείας κτύπημα φάουλ.
0-2: 70’ Λύγκος με σουτ από 30 μέτρα…
1-2: 88’ με κεφαλιά Μητρεβόλης.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Σπυρόπουλος, Τσαλίκογλου. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος για κακή συμπεριφορά παράγοντα του Αήττητου σε παίκτη του Ραμνούντα. Επίσης, για δημιουργία κάποιων ζημιών στ’ αποδυτήρια εκ μέρους των φιλοξενουμένων!
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πυκνής, Βλασσόπουλος (89’ Γ. Μουρίκης), Μπάκας, Χαμάμης, Ντούρας, Γκίκας, Σαμανίδης, Κόλλιας, Μήτσης, Τζούτζι, Ραπτογιάννης (46’ Μητρεβόλης).
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μπλάνας, Γιαννάκης, Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Αργ. Φράγκος, Κουλοχέρης (89’ Τζαφεράι), Κ. Φράγκος (65’ Λεονάρδος), Παργιανός (56’ Μπέκας), Λάππας.

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ 3-0
Καλό παιχνίδι, καθαρό κι ευχάριστο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Προφήτης είχε δύο καλές ευκαιρίες αλλά χωρίς αποτελεσματικότητα. Ο Διόνυσος προσπάθησε αρκετά για να νικήσει αλλά είχε και δύο δοκάρια…
1-0: 30’ Καρατσίκος με κτύπημα φάουλ.
2-0: 57’ Κωνσταντόπουλος με πέναλτυ.
3-0: 67’ Κωνσταντόπουλος με φοβερό σουτ στο «Γ» της αντίπαλης εστίας!
Διαιτητές: Χριστοδούλου – Γουργιώτης, Αλεξοπούλου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης, Μίσιος, Γκέσουρας, Ράλλης, Καλαθάκης (70’ Παξιμάδης), Καρατσίκος (60’ Μουστάκας), Χρας, Κωνσταντόπουλος, Μαρώλιας (46’ Στεφανίδης).
ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Μωρακέας, Τουλόπουλος, Τούσα, Πετρογιώργος, Τοζάλλι, Σαριδάκης, Ψύλλας, Λόκου, Καραγιώργος, Νούσης.

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΑΥΛΩΝΑΣ 2-2
Με καλές ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο η Νίκη και με καλύτερες αποκρούσεις στο β’ μέρος ο αγέραστος Κατσέρης, στις αντεπιθέσεις του Αυλώνα!
0-1: 17’ Παπαδόπουλος.
1-1: 66’ Παπαδόπουλος αυτογκόλ.
2-1: 67’ Μηλιώτης.
2-2: 90’ πέναλτυ κέρδισε ο Θεοδοσίου, κι εκτέλεσε ο Μπίζας.
Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Χριστόπουλος, Αχ. Παπαδόπουλος.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Παναγιωτίδης, Μηλιώτης, Ιωαννίδης (55’ Τσίγκος), Πλατσιώτας, Μπιτάκος, Χ. Μπέτσης (54’ Ποροτσίδης), Κιούρκος, Πιπέρας, Ζερμπίνης, Δημητρίου (86’ Μιχαλάκης).
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Γ. Νάνος, Βλάχος, Σ. Πάντος, Νακάι, Σκεντούλι, Θεοδοσίου, Παπαδόπουλος (76’ Ι. Νάνος), Κούφο (76’ Μαστρογιάννης), Μπίζας, Κούκκος.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–3
Ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις, τέσσερα γκολ, τρία δοκάρια, πολλές κίτρινες κάρτες και μία αποβολή έγινε στο γήπεδο Γέρακα, όπου ο Παμπαιανικός επικράτησε 3-1 της τοπικής ομάδας. Στο 5’ άτυχη στιγμή για τον Γέρακα, καθώς σε ανύποπτη φάση τραυματίσθηκε κι αποχώρησε με φορείο ο Ζώης. Στο 10’ ο Ντούλας και στο 17’ ο Ιάσ. Λαλαούνης απέτυχαν να δώσουν προβάδισμα στον Παμπαιανικό (απέκρουσε τις προσπάθειές τους ο Ψυχογιός).
Στο 25’ ο Καραμολέγκος εκτέλεσε φάουλ, ο Δημητριάδης έπιασε κεφαλιά και πέτυχε το 1-0. Το γκολ αφύπνισε την ομάδα της Παιανίας που κατάφερε (36’) να ισοφαρίσει με σουτ του Σέλβια αφού πρώτα η μπάλλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 42΄απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα λόγω διαμαρτυρίας ο Καρλατήρας.
Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός είχε τον έλεγχο του αγώνα και πίεσε τον Γέρακα αναγκάζοντας τον Ψυχογιό σε συνεχείς επεμβάσεις. Στο 50’ ο Ντούλας πάσαρε στον Σέλβια, ο οποίος σούταρε κι είχε κάθετο δοκάρι! Στο 69’ ο Γκόμπλιας σούταρε δέκα μέτρα έξω από την περιοχή, ο Κατσαρός έκανε προβολή κι έστειλε την μπάλλα πάλι στο κάθετο δοκάρι και στην επιστροφή της ο Ντούλας με κοντινό πλασέ σημείωσε το 1-2. Στο 83’ ωραίο σουτ από 40 περίπου μέτρα του Ιάσ. Λαλαούνη κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ψυχογιού. Στο 88’ κι ενώ ο Γέρακας ήταν στην επίθεση για την ισοφάριση, ο Παπανίκου έκλεψε την μπάλλα, πάσαρε στον Μυρτάι, κι αυτός «άλλαξε παιχνίδι» στον Ντούλα. Ο έμπειρος επιθετικός του Παμπαιανικού, μόλις πέρασε την γραμμή του κέντρου, είδε τον Ψυχογιό εκτός μεγάλης περιοχής, κι έκανε δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ (1-3).
Διαιτητές: Μαγουλάκης – Πολυδωρόπουλος, Β. Γαλάνης.
ΓΕΡΑΚΑΣ (Δ. Καλούδης): Ψυχογιός, Δημητριάδης, Τοσσουνιάν (80’ Κιούσης), Ματσούκας, Δεληβελιώτης, Στακιάς (90’ Φαρφαράς), Ζώης (5’ λ.τρ. Καραμολέγκος), Βλαχιώτης, Ζούρας, Καυγάς, Καρλατήρας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός (57’ Κονδύλης), Αλ. Λαλαούνης, Οικονομίδης, Παπανίκου (89’ Ζάχαρης), Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Ιάσ. Λαλαούνης, Κατσαρός (75’ Μυρτάι).
* Το Δ.Σ. του Παμπαιανικού ευχαριστεί την ομάδα του Γέρακα για την άψογη φιλοξενία της, κι εύχεται στον ποδοσφαιριστή Ζώη καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες της ομάδας του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money