Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΤΛΑΝΤΙΣ 0–3


Το 0-1 με κεφαλιά του Βαρδή στο 8'


Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ατλαντίς στο Λαύριο και νίκησε καθαρά με 3-0 τον γηπεδούχο Παλλαυρεωτικό, που δεν έδειξε τις πραγματικές του δυνατότητες σ’ αυτό το κρίσιμο παιχνίδι. Η Ατλαντίς μετά απ’ αυτό το αποτέλεσμα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γ’ κατηγορίας, γεγονός που πανηγυρίσθηκε δεόντως από παίκτες, προπονητές και παράγοντες της ομάδας.
Από την αρχή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και μόλις στο 8’ προηγήθηκαν 0-1 με κεφαλιά (μετά από κτύπημα κόρνερ) του Βαρδή. Το 0-2 πέτυχε πάλι ο Βαρδής με σουτ από το ύψος της περιοχής στο 36’ και το 0-3 σημείωσε και πάλι ο Βαρδής στο 64’! Το χατ-τρικ του εξαιρετικού Βαρδή, κάλυψε την απουσία άλλων πρωταγωνιστών της Ατλαντίδος, ὀπως ο Μπάμης… Αλλά έτσι, η Ατλαντίς απέδειξε ότι διαθέτει δυναμικό παικτών που επαρκεί άνετα για την Γ’ (τουλάχιστον) κατηγορία.
Ο Παλλαυρεωτικός δεν απείλησε ποτέ σοβαρά την εστία του Καρύμπα. Άλλωστε, αντιμετώπισε και τραυματισμούς βασικών παικτών του…
Εξαιρετικοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Δ. Τζαφόλιας, Γουργιώτης.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Σκούρτης, Μπαγιάτσας (60’ Καλουτσίδης), Α. Νικολαΐδης, Μακαρώνης (35’ λ.τρ. Καραμολέγκος), Σουλιώτης, Πώχος (25’ λ.τρ. Δεμένεγας), Σπυρόπουλος, Θεοφανίδης, Μπαλοπήτας, Παγκοζίδης, Δρούγκας.
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Καρύμπας, Τρικαλίτης, Παπαπέτρου (83’ Μετόχου), Προμπονάς, Μπαμπαλούκας, Αγγελάκος, Μωραΐτης (70’ Κρεμμύδας), Τσαδήμας, Σκανδάλης, Κάκαρης, Βαρδής (78’ Χαμπέρης). 
 

Μετά την νίκη στο Λαύριο, οι παίκτες και το επιτελείο της Ατλαντίδος πανηγύρισαν την πρόωρη κατάκτηση του τίτλου στην ταβέρνα "Η Φωλιά" Παιανίας, ὀπου η διοίκηση φρόντισε να παρατεθεί πλούσιο δείπνο...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money