Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 0–1



Δύο νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα κατάφερε να σημειώσει η Δόξα Αγ. Άννας επί του Νικολακάκη. Στον αγώνα το γηπέδου Κ. Αχαρνών, ήταν ξεκάθαρο ότι όποιος πετύχαινε γκολ, θα επικρατούσε στην ισοδύναμη αναμέτρηση… Αφού και οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, η Δόξα ευτύχησε να σκοράρει στο 92’ με τον Μαβίδη και να πάρει την νίκη και τους 3 βαθμούς.
Το ματς άρχισε με δύο καλές χαμένες ευκαιρίες από την Δόξα. Στο 2’ ο Γκίνι τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, σούταρε άουτ και στο 10’ πάλι ο Γκίνι είχε σουτ από καλή θέση μέσα στην περιοχή που απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Νικολακάκη. Την απίστευτη ευκαιρία, πάντως, έχασαν οι θεωρητικά γηπεδούχοι, όταν στο 37’ μετά από κτύπημα φάουλ, ο Καβάσης κέρδισε μέσα στην περιοχή κεφαλιά προς τα πίσω και ο προωθημένος Συγγελάκης με προβολή εξ επαφής με το τέρμα, έστειλε την μπάλλα στην ρίζα της κάθετης δοκού!
Το β’ ημίχρονο ήταν πιο συναρπαστικό στις διεκδικήσεις αλλά χαμηλό ποιοτικά. Οι παίκτες του Νικολακάκη διατήρησαν ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων μέχρι το 65’ και απείλησαν την εστία του Μπακανδρίτσου. Στο 58’ ο τερματοφύλακας της Δόξας αναγκάσθηκε σε διπλή σωτήρια απόκρουση, στο 60’ δυνατό κι ευθύβολο κτύπημα φάουλ του Πτερούντιου από 25 μέτρα, έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι αφού την ακούμπησε λίγο και ο Μπακανδρίτσος. Ακόμη, στο 65’, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ανδρεάδη, ο παραλήπτης της πάσας Τσοπανάκος, έκανε σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά ο γκολκήπερ!
Στο επόμενο 20λεπτο η Δόξα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και πίεσε, δημιουργώντας σειρά ευκαιριών. Στο 67’ ο Σάββας εντός περιοχής έκανε στο από εξαιρετική θέση κι απέκρουσε ο Παπαδόπουλος. Στο 68’ ο Μαβίδης είχε νέα χαμένη ευκαιρία και στο 83’ μπάσιμο στην περιοχή από πλάγια του Βλαντόιου και σουτ στην κίνηση, έστειλε την μπάλλα στο κάθετο δοκάρι των γηπεδούχων και άουτ!
Στο τελευταίο 8λεπτο (μαζί με τις καθυστερήσεις) η ρουλέτα γύρισε και στις δύο πλευρές αλλά «έκατσε» στο κόκκινο χρώμα της Δόξας! Συγκεκριμένα, στο 87’ ο Ανδρεάδης επιχείρησε εκπληκτικό σουτ από 30 μέτρα που συγκλόνισε την συμβολή των δοκών του Μπακανδρίτσου! Στο 89’ ο Μπακανδρίτσος απέκρουσε δύσκολα αλλεπάλληλες κεφαλιές των προωθημένων Ανδρεάδη, Πτερούντιου και Συγγελάκη. Στο 90’ ο Παπαδόπουλος έσωσε την εστία του με σωτήρια απόκρουση σε τετ-α-τετ με τον Ζωγράφο και στο 91’ ο Κωνσταντόπουλος έδιωξε την μπάλλα μπροστά από την άδεια εστία του σε πλασέ του Γκίνι, ο οποίος είχε αποφύγει τον Παπαδόπουλο, που πραγματοποίησε μακρινή έξοδο.
Τελικά, στο 92’ νέα αδυναμία της άμυνας του Νικολακάκη, έδωσε την ευκαιρία να βγει ο Σάββας τετ-α-τετ με τον Παπαδόπουλο, που απέκρουσε το πρώτο πλασέ. Όμως, ο επερχόμενος Μαβίδης με νέο σουτ πέτυχε το 1-0. Στους πανηγυρισμούς του γκολ, ο Μαβίδης είδε την 2η κίτρινη κάρτα και απεβλήθη.
Εξαιρετική η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου Παπαδιώτη, Μακρή.
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Φακίνος, Πτερούντιος, Συγγελάκης, Ανδρεάδης, Τσαπανίδης (46' Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Κοκόλης (82' Μουκάνης), Καβάσης, Τσοπανάκος (74' Στεργιόπουλος).
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας (82' Παρασκευόπουλος), Σούλης, Δημάκης, Νιφόρος, Μαβίδης, Σάββας, Κυριακίδης (77' Ζωγράφος), Βλαντόιου, Γκίνι, Παππάς (66' Τουτουντζής).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money