Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΤΩΝ ΑΝΘΟΥΣΑΣ




Σε επιστολή που μας κοινοποίησε ο πρόεδρος και το Δ.Σ. των Νικητών Ανθούσας, δίδεται απάντηση –επαρκής νομίζουμε- στην περιέργειά μας, για την αλλαγή του ονόματος του συλλόγου και την κατάργηση του ιστορικού ονόματος της Άμυνας Ανθούσας.
Με ικανοποίηση δημοσιεύουμε την επιστολή και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι κάθε καλοπροαίρετη κριτική για κάθε προφανή απορία, πρέπει να απαντάται όπως αυτή, από τους παράγοντες των Νικητών Ανθούσας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής:
«O αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος «ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ – ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ» (πρώην Άμυνα Ανθούσας), ανακοινώνει ότι από τη φετινή περίοδο θα αγωνίζεται και επίσημα με τη νέα ονομασία του.
Η απόφαση πάρθηκε στη Γενική συνέλευση του συλλόγου, επικυρώθηκε από το Πρωτοδικείο Αθηνών και στη συνέχεια έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να μπορέσει  η Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α, με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου να αλλάξει την ονομασία και στα δικά της μητρώα.
Το καταστατικό του συλλόγου έχει ιδιαίτερη ιστορία την οποία σεβόμαστε, τιμούμε και νιώθουμε άξιοι κληρονόμοι της. Έχει έτος ίδρυσης το 1925 στους Αμπελόκηπους (Άμυνα Αμπελοκήπων) και έχει αναδείξει μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, με κορυφαία τον Μίμη Δομάζο.
Το 2004 το καταστατικό «μετακόμισε» στην Ανθούσα και μετονομάστηκε από την τότε διοίκηση σε Άμυνα Ανθούσας.
Από το 2007 και μετά, με την έγκριση του τότε προέδρου κ. Μπακαλάκου Θωμά, ανέλαβε το σημερινό τεχνικό επιτελείο της ομάδας να δώσει έναν νέο χαρακτήρα στο σύλλογο. Οι ακαδημίες και τα νέα παιδιά έγιναν οι πρωταγωνιστές και έως το 2011 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ δηλώνονταν μόνο τμήματα υποδομών.
Την περίοδο 2011-2012 επανεμφανίζεται η ανδρική ομάδα αποτελούμενη σε μεγάλο ποσοστό από παιδιά του φυτωρίου και με μέσο όρο ηλικίας αθλητές 20 χρονών, και προάγεται στην Β’ Κατηγορία κερδίζοντας παράλληλα και το κύπελλο ήθους.
Την ίδια χρονιά  η ομάδα Παίδων καταφέρνει να αναδειχθεί Πρωταθλήτρια ΕΠΣΑΝΑ επικυρώνοντας την ποιοτική δουλειά στις υποδομές.
Οι λόγοι της αλλαγής ονομασίας έχουν να κάνουν με την ταυτότητα που έχει αποκτήσει πλέον ο σύλλογος και με το γεγονός ότι το αδιαμφισβήτητα ιστορικό όνομα της Άμυνας, δεν εκφράζει στη σημερινή εποχή τις αξίες και τη φιλοσοφία του συλλόγου.
Χαιρόμαστε πάντως ιδιαίτερα που διατηρούμε φιλικές σχέσεις με ομάδα παλαιμάχων της Άμυνας Αμπελοκήπων, τους οποίους είχαμε και επίτιμους προσκεκλημένους στην καλοκαιρινή μας αποχαιρετιστήρια εκδήλωση. Μας μετέφεραν την ικανοποίηση που είχαν, μαθαίνοντας ότι ένα σωματείο που κάποτε ουσιαστικά διαλύθηκε (το 2004), εξακολουθεί να λειτουργεί και μάλιστα με βάση μία υγιέστατη ακαδημία.
Φυσική μας έδρα είναι το πανέμορφο γήπεδο της Ανθούσας, στο οποίο πολύ ευγενικά μας φιλοξενεί ο Δήμος Παλλήνης. 
Εκεί δίνουμε τους επίσημους αγώνες μας ως γηπεδούχοι και πραγματοποιούμε μέρος των προπονήσεων μας. Τα τμήματα των μικρότερων ηλικιών στεγάζονται στο προπονητικό κέντρο TOTAL FOOTBALL CLUB (Τζακιών 30, Παλλήνη), το οποίο νοικιάζουμε για την κάλυψη των αναγκών μας.
Εμείς, τέλος, υπάρχουμε στον χώρο με σκοπό την συνδρομή στην εξέλιξη και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και θεωρούμε όλους του υπόλοιπους φορείς  συνεργάτες σε αυτή την προσπάθεια».
Mε εκτίμηση,
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ                                      ΕΛΙΖ ΣΑΙΚΑΛΗ
          Πρόεδρος                                                Γεν. Γραμματέας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money