Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ




Η ΕΠΣΑΝΑ κάλεσε τους προέδρους των σωματείων της δυνάμεώς της, να παρευρεθούν σήμερα Τετάρτη 16/10, ώρα 7 μ.μ., στα γραφεία της Ένωσης, προκειμένου να συζητήσουν το μεγάλο θέμα που αφορά στην παροχή άδειας καταλληλότητας των αθλητικών εγκαταστάσεων, για την διεξαγωγή των αγώνων.
Την απόφαση που θα πάρουν τα σωματεία μαζί με το προεδρείο της Ένωσης, θα επικυρώσει το Δ.Σ. στην συνεδρίαση της Πέμπτης 17/10.

5 σχόλια:

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Ο Διαιτητής του σημερινού αγώνα Γραμματικού – Ωρωπου κύριος Λάμπρου δεν είναι απλά ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ,είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ!Με τα απίστευτα σφυριγματά του καταδίκασε σε ήττα τον Ωρωπό,σε ένα ματσ αδιάφορο για την ομάδα μας.Με τον μη καταλογισμό 2 καταφανέστατων Πέναλτυ,την ακύρωση πεντακάθαρου γκόλ και την εν γένει προκλητική συμπεριφορά του καθ όλη την διάρκεια του αγώνα,
Καλούμε την Διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ να λάβει μέτρα και να σταματήσει τέτοιου είδους "κυρίους" από το καταστροφικό τους έργο.
Η Υπομονή των Διοικούντων του ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ,αλλά και των φιλάθλων της ομάδας,έχει αρχίσει να εξαντλείτε και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε πως σε ανάλογες περιπτώσεις "κακοποίησης" της ομάδας μας,τα πράγματα θα είναι τόσο ήρεμα.Καλούμε τον Διαιτητή Λάμπρου να συνέλθει και να προσπαθήσει να εφαρμόσει τα αυτονόητα και τα οφθαλμοφανή!!!!!

Μάριος Πυκνής είπε...

καλα καντε καλητερη προπονηση στις κωλοτουμπες!!!για το πεναλντι που πηρες δε μιλας!!! συγχαρητηρια στο κυριο Λάμπρου για την αψογη διαιτησια οπως και στους εποπτες

Μάριος Πυκνής είπε...

βγαλε το θαναση απο τη φωτο τον προσβαλλεις!!!αν θες βαλε φωτογραφια του γιαννακοπουλου να ταιριαζει με τις κωλοτουμπες που κανατε και γελουσε ο κοσμος!!

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ είπε...

Μόνο που εγώ γράφω επώνυμα και εσύ ΑΝΩΝΥΜΑ!

Μάριος Πυκνής είπε...

ase mas re file pou grafeis kai eponima les kai kseroume an se lene etsi!!! kai mena me lena panagioti theodorou sou kanei;; vgale to thanasi apo ti foto leme...ton prosvaleis ama zouse kati pasokous san esena tha tous kremage!!! oso gia to paixnidi zeis ston kosmo sou

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money