Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ




Σε ανακοίνωση του Α.Ο. Κορωπίου ενόψει του ντέρμπυ με τον Κεραυνό στην Κερατέα, τονίζεται:
«Ο Κεραυνός Κερατέας και ο Α.Ο. Κορωπί είναι δύο  ιστορικά σωματεία των Μεσογείων, το καθένα με την δική του ιστορία. Και τα δύο, με πολύχρονη παρουσία και στα τοπικά πρωταθλήματα και στα επαγγελματικά. Με πολυάριθμους φιλάθλους -και τα δύο σωματεία- που αγαπούν τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο. Το αποδεικνύουν άλλωστε, κάθε φόρα που παίζει η ομάδα τους, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.
Εφέτος και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ.ΑΝ.Α και μάλιστα πρωταγωνιστούν. Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, διεξάγεται ο πρώτος αγώνας μεταξύ τους, στο γήπεδο Κερατέας.
Επ’ ευκαιρία αυτής της συνάντησης, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωπί καλούν όλους τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, να προσέλθουν στο γήπεδο χωρίς κανένα πρόβλημα. Η αντιπαλότητα είναι μόνο μέσα στο γήπεδο, κι αυτή μόνο για 90’ λεπτά που διαρκεί ο αγώνας. Το ποδόσφαιρο και γενικά ο αθλητισμός, ενώνει δεν χωρίζει. Επίσης, εύχονται στον πρόεδρο, το Δ.Σ., τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους του Κεραυνού Κερατέας καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα, υγεία σε αυτούς και τις οικογένειές τους».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money