Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ: Ο Π. ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ


ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ - ΟΡΝΑΚΗΣ - ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ


Η διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου ανακοίνωσαν την πρόσληψη στην θέση του προπονητή τερματοφυλάκων του συλλόγου, της παλιάς δόξας του Ολυμπιακού Πειραιώς και της εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτη Κελεσίδη. Οι γνώσεις και η αδιαμφισβήτητη πείρα του, είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσουν όλους τους τερματοφύλακες της ομάδας.
Όταν ανέλαβαν να βγάλουν το Κορωπί από την δύσκολη διοικητική θέση που βρισκόταν, ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Ορνάκης και όλα τα μέλη του Δ.Σ., δήλωναν ότι με μεθοδικότητα, υπομονή και –κυρίως- με την βοήθεια των φιλάθλων του Κορωπίου, θα κτίσουν σιγά-σιγά την ομάδα, προκειμένου να επανέλθει εκεί που είναι πραγματικά η θέση της.
Πρώτη κίνηση ήταν η πρόσληψη του έμπειρου προπονητή Σταύρου Ηλιόπουλου, με βοηθό τον Γιάννη Ξυνοτρούλα. Αμέσως μετά, η ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας με ταλαντούχους -νεαρούς κυρίως- ποδοσφαιριστές, με άριστο ήθος. Τώρα ήλθε η σειρά του Παναγιώτη Κελεσίδη, που πιστεύεται ότι θα προσφέρει πολλά με την εμπειρία του, στα νέα (και μεγαλύτερα) παιδιά της ομάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money