Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΜΙΧΟΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ – ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ



Φιλικό παιχνίδι θα παίξουν Ολυμπιακός Λαυρίου και Τριγλία, 
στην Ραφήνα. 
Οι δύο ομάδες δεν θα δώσουν επίσημο ματς 
το Σαββατοκύριακο. Θα συναντηθούν την Κυριακή στις 4 μ.μ.


ΜΕ Π. ΜΙΧΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι ήττες από Ατσαλένιο (1-2) και Γιούχτα (1-3) άφησαν τον Ολυμπιακό Λαυρίου στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου Γ’ εθνικής και οδήγησαν σε παραίτηση τον προπονητή Βασίλη Στασινόπουλο.
Η διοίκηση του συλλόγου του Λαυρίου, έψαξε και βρήκε την καλύτερη δυνατή λύση, στον έμπειρο 54χρονο τεχνικό Πέτρο Μίχο. Ο νέος προπονητής ανέλαβε να οδηγήσει τους ερυθρόλευκους στο δύσκολο πρωτάθλημα Γ’ εθνικής και στο οικείο Κύπελλο.
Με την ευκαιρία των αναβολών αγώνων, ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει την δυνατότητα να ανασυντάξει την ομάδα του και να θέσει νέους στόχους.
Ο κ. Μίχος θα επιδιώξει να οδηγήσει την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται, με παράλληλη ανάδειξη κάποιων νέων ταλέντων –αν υπάρχουν- του Ολυμπιακού Λαυρίου.

ΕΞΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΤΖΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΗΣ…
Μεγάλη γκρίνια προκάλεσε στην Θύελλα, η μη συμμετοχή στην 11άδα της ομάδας που αντιμετώπισε την ΑΕΚ, των βασικών παικτών της Γρηγόρη Μουτζακά και Ορέστη Κατσούγκρη. Το θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, έφθασε στο Δ.Σ. του συλλόγου, όπου κατέφυγαν διαμαρτυρόμενοι κατά του προπονητή τους οι δύο ποδοσφαιριστές.
Εκεί έγινε μεγάλη συζήτηση, με αρκετές εντάσεις, σχετικά με την προσφορά ή όχι των δύο παικτών στην ανάδειξη της ομάδας ως πρωταθλήτριας και του τρόπου που τους συμπεριφέρεται τώρα (αφού τους κράτησε και δεν τους άφησε να φύγουν) ο προπονητής τους…
Πληροφορίες ανέφεραν ότι στο τέλος ο Μουτζακάς απεχώρησε, εγκαταλείποντας την ομάδα ενώ ο Κατσούγκρης δήλωσε ότι εάν δεν χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον, θα σταματήσει να αγωνίζεται με την ομάδα, και ζήτησε να του δοθεί το δελτίο του, για να μετεγγραφεί τον Δεκέμβριο σε άλλη ομάδα.

* Παρόμοιο πρόβλημα παραγκωνισμού από τον προπονητή του, διαμαρτυρήθηκε στην διοίκηση της Τριγλίας ότι υφίσταται και ο τερματοφύλακας Χρήστος Κύρκος, ο οποίος αφού δεν ικανοποιήθηκε από τις εξηγήσεις που πήρε από τον τεχνικό της ομάδας, ζήτησε να πάρει το δελτίο του για να παίξει σε άλλη ομάδα τον Δεκέμβριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money