Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΡΙΓΛΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑΣ




Διεξάγεται σήμερα Τετάρτη 30/10, ώρα 14.30’ το τοπικό ντέρμπυ της Ραφήνας. Ο αναβληθείς από τις 13/10 αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου (6ου ομίλου) μεταξύ της Τριγλίας και της Θύελλας. Διαιτητές: Ζαράνης – Αρμακόλας (Κυκλάδων), Παπανδριόπουλος (Πειραιώς).

* Τα διοικητικά συμβούλια των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ραφήνας, της Τριγλίας και της Θύελλας, συναντήθηκαν και συνέφαγαν την παραμονή του μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου, σε ταβέρνα της Ραφήνας. Όπως φάνηκε καθαρά, στις προθέσεις τους είναι προφανής η διάθεση για μια νέα αρχή στα δρώμενα και ήθη του τοπικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός Λαυρίου
Για μια ακόμη φορά αναβλήθηκε ο αγώνας Ολυμπιακού Λαυρίου – Νέας Ιωνίας, για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής στον 5ο όμιλο. Αρχικά, η συνάντηση ορίσθηκε στο γήπεδο Κερατέας αλλά επειδή δεν είναι κατάλληλο το γήπεδο, η Επιτροπή Κυπέλλου όρισε εκ νέου το παιχνίδι -για τρίτη φορά- στις 6/11, με προειδοποίηση προς την ομάδα του Λαυρίου, πώς αν δεν βρει κατάλληλο γήπεδο, τότε θα χάσει την πρόκριση στα χαρτιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money