Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΣΤΑ «ΕΠΑΝΩ» ΤΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ




Το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των παικτών του πρωτοπόρου της Α’ κατηγορίας Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου, αποδεικνύεται και από την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση μεταξύ τους, σε ειδικά οικογενειακά προβλήματα!
Χαρακτηριστικό ήταν το μήνυμα που δημοσιοποίησαν οι ποδοσφαιριστές για ένα πρόβλημα του συμπαίκτη τους Μηνά Ιωσήπου, στο οποίο αναφέρεται: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού Αγίου Στεφάνου αφιερώνουν τη μεγάλη νίκη της περασμένης αγωνιστικής μέσα στο Κορωπί (1-0), στον παππού του κεντρικού αμυντικού Μηνά Ιωσήπου, ο οποίος του στάθηκε σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του».
Μπράβο στα παιδιά του Ολυμπιακού Μπογιατίου για την ωραία συμπεριφορά και το δείγμα ευγένειας και συμπαράστασης στον συμπαίκτη τους…
* Στο μεταξύ, ο πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας τους, και επιφυλάχθηκαν να ανταποδώσουν στον αγώνα του β' γύρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money