Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 3–2

Σε «ματσάρα» με δύναμη, πολλές φάσεις και ανατροπές του σκορ, ο Αχιλλέας νίκησε 3-2 τον Παμπαιανικό. Μόλις στο 1’ λεπτό του αγώνα, δημιουργήθηκε η πρώτη ευκαιρία του Αχιλλέα και ο Κρητικός έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Σταματόπουλου. Στο 4’ ο Μυρτάι έκανε σουτ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, μετά από σέντρα του Σέλβια.
Το 1-0 έγινε στο 7’ με σουτ του Καρβούνη, ύστερα από πάσα του Σταματόπουλου. Στο 15’ ο Σέλβια με κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αχιλλέα και στο 19’ ήλθε η ισοφάριση (1-1), όταν σε μεγάλη μπαλλιά του Χατζή, ο Κατσικώστας έφυγε στην αντεπίθεση πιεζόμενος από δύο αντιπάλους αλλά πρόλαβε την έξοδο του Σταυριανουδάκη και πλάσαρε στην γωνία του.
Η ανατροπή έγινε στο 55’. Τότε, ο Σέλβια με ωραίες προσποιήσεις απέφυγε δύο αντιπάλους και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Αχιλλέα (1-2).
Στο 58’ ο Σταματόπουλος πέρασε μπαλλιά πίσω από την άμυνα του Παμπαιανικού και ο επερχόμενος Παπαχρήστου ισοφάρισε 2-2.
Το τελικό 3-2 πέτυχε στο 80’ ο Καρβούνης με πλασέ, ύστερα από πάσα του Κουβέλη.
Ο Αχιλλέας διαμαρτυρήθηκε σε δύο περιπτώσεις που ο Κρητικός έδιωξε την μπάλλα πάνω στην γραμμή του τέρματος, υποστηρίζοντας ότι ήταν γκολ!
Ο Παμπαιανικός διαμαρτυρήθηκε για την ανοχή της διαιτητικής τριάδας στα δυνατά μαρκαρίσματα επί των παικτών του, όπως και για την είσοδο των αναπληρωματικών παικτών του Αχιλλέα στον αγωνιστικό χώρο στην διάρκεια των πανηγυρισμών για την επίτευξη του 2ου και 3ου τερμάτων της ομάδας τους.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου - Ζέρβας, Δομούζης.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ (Ι. Βολιώτης): Σταυριανουδάκης, Ξύγκος (68’ Νάστος), Καρβούνης, Αβραμόπουλος, Μήλας, Τσαναχτσίδης, Σταματόπουλος, Γκέρτσος (59’ Σκούταρης), Γκολόσι (51’ Παπαχρήστου), Κουβέλης, Τσάκαλος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Αλ. Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας (56’ Σερμπενιάδης), Σέλβια, Στασινούλιας, Κατσικώστας (78’ Ντούλας), Κατσαρός, Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money