Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΣΤΑΜΑΤΑ 3–1


Φάση από περυσινό παιχνίδι της Δόξας Κορωπίου στο γήπεδο "Αντώνης Πρίφτης"


Πιο καλή από το αναμενόμενο, η Δόξα Κορωπίου επεβλήθη γηπεδούχος 3-1 της Σταμάτας, που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια. Και οι δύο ομάδες είχαν ελλείψεις λόγω τραυματισμών.
Η Δόξα με νέο προπονητή τον Γιώργο Παπαϊωάννου, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο, από τέρματα του Γκαβασιάδη στο 40’ με κεφαλιά, και του Δάβαρη στο 42’ με πλασέ. Στο 49’ ο Ρίζος «αναγκάσθηκε» να υποπέσει σε πέναλτυ, οπότε και απεβλήθη.
Το πέναλτυ εκτέλεσε επιτυχώς στο 50’ ο τερματοφύλακας Πετράκης και μείωσε για την Σταμάτα το σκορ σε 2-1.
Πολύ γρήγορα (54’) οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 3-1 με κεφαλιά του Σιδέρη, σε κτύπημα φάουλ του Πάντου.
Στο 66' δεν μέτρησε γκολ του Σκαβάρα (με σουτ, από πάσα του Ντα Κόστα), όταν η μπάλλα κτύπησε στο σίδερο (εσωτερικά του τέρματος) και βγήκε έξω, αλλά ο διαιτητής δεν το είδε! Δημιουργήθηκε μικροπανικός, διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, οι βοηθοί διαιτητές έδειχναν να επιβεβαιώνουν το γκολ, αλλά ο διαιτητής με την φράση «συγνώμη, αλλά εγώ δεν το είδα», δεν το κατακύρωσε! Στην διάρκεια της διακοπής, απεβλήθη από τον πάγκο της Δόξας ο αναπληρωματικός Θεοχάρης, ο οποίος διαμαρτυρόταν έντονα (αφού είχε δίκαιο;) στον διαιτητή…
Ο προπονητής της Σταμάτας Μιχάλης Βλάχος έκανε και τις 3 αλλαγές του στο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 2-0.  
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μαλαμάς – Δ. Τζαφόλιας, Πολυχρονιάδης.
ΔΟΞΑ: Μυλωνάς, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Τσεβδερίκοβ, Ρίζος, Σιδέρης, Μάζης (25' λ.τρ. Στεφ. Παπαδόπουλος), Ιορδ. Παπαδόπουλος, Δάβαρης (70' Σύρος), Σκαβάρας, Γκαβασιάδης (75' Ντα Κόστα).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Λέκκας (46' Καλέρης), Καλογήρου (46' Κριεμάδης), Μπερμπάντης, Μπενετάτος, Μπόρας (46’ Χρ. Τσεβάς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money