Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–2


Φάση από τον αγώνα της Παιανίας


Αγώνας με εναλλαγές στο σκορ ήταν ο επαναληπτικός του κυπέλλου μεταξύ Παμπαιανικού και Κρυονερίου 2-2. Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα δέκα λεπτά και για τις δύο ομάδες, με πολλές μονομαχίες στο χώρου του κέντρου.
Το Κρυονέρι στην πρώτη του καλή στιγμή, ευτύχησε να προηγηθεί (0-1) στο 20’, όταν ο Oσμανάι από πλάγια θέση έβγαλε συρτή σέντρα στην μικρή περιοχή και ο επερχόμενος Πίστας με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Η ομάδα της Παιανίας βελτίωσε την απόδοσή της, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 30’, όταν μετά από λάθος συνεννόηση του Μανουσάκη με τον Ζεϊμπέκο, ο Κατσαρός κλέβοντας την μπάλλα σούταρε από πλάγια αλλά μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο β’ μέρος ο Παμπαιανικός αύξησε την πίεση στο χώρο του κέντρου και στο 48’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια ισοφάρισε 1-1.
Από το σημείο εκείνο ο Παμπαιανικός με τη βοήθεια και των φιλάθλων του, ήταν συνεχώς στην επίθεση, χωρίς το Κρυονέρι να βρίσκει τρόπους αντίδρασης. Στο 60’ έγινε το 2-1 όταν ο Κατσαρός έβγαλε ωραία κάθετη μπαλιά στον Σέλβια, κι αυτός πέρασε και τον Ζεϊμπέκο και σκόραρε. Στο 65’ πάλι ο Σέλβια είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 71’ το οριζόντιο δοκάρι του Κρυονερίου «σημάδεψε» και ο Κατσικώστας με κεφαλιά!
Σιγά-σιγά το Κρυονέρι αφυπνίσθηκε και στο 75’ μετά από σέντρα στην περιοχή, ο Κόλμπερ με κεφαλιά σημείωσε το 2-2.
Στο υπόλοιπο του αγώνα, ο Παμπαιανικός βγήκε μπροστά για το γκολ της νίκης, το οποίο δεν επιτεύχθηκε κι έτσι το Κρυονέρι πανηγύρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.
Διαιτητές: Πολυδωρόπουλος – Νίκας, Βάλλας.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Ι. Χερίδης): Κασελούρης, Κρητικός, Αλ. Λαλαούνης, Χατζής, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Ντούλας (60’ Μυρτάι), Στασινούλιας (78’ Ιάσ. Λαλαούνης), Κατσικώστας, Οικονομίδης (46’ Σέλβια), Κατσαρός.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ (Δ. Μαντούκας): Ζεϊμπέκος, Σκλάβος (56’ Βλαχάκης), Κολώτας, Κόλμπερ, Γιαλαμάς, Χουζούρης, Μανουσάκης (66’ Κανταρέλλης), Δεσύλλας, Πίστας, Κεφαλάς (51’ Χρυσικόπουλος), Oσμανάι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money