Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 2–1







Μπροστά σε 300 και πλέον φιλάθλους, έγινε στο «Αντώνης Πρίφτης» ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Το Κορωπί νίκησε δίκαια τα Γλυκά Νερά αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα διατήρησε την υπεροχή, κι έχασε κλασικές ευκαιρίες για να «τελειώσει» πιο γρήγορα το παιχνίδι.
Το σκορ άνοιξε στο 15’ με αυτογκόλ του αμυντικού των φιλοξενουμένων Τσαπαρή, όταν σε σύγχυση στην μικρή περιοχή, έστειλε με κεφαλιά την μπάλλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν μικρή υπεροχή αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
Η έναρξη του β’ ημιχρόνου επεφύλασσε έκπληξη στους γηπεδούχους, αφού σε μια γυριστή κεφαλιά του Πριονίδη και με παρέμβαση του Καλούδη, η μπάλλα κατέληξε στα δίχτυα του Ιντζόγλου, κι έγινε το 1-1.
Οι αντίπαλοι προσπάθησαν απεγνωσμένα να σημειώσουν δεύτερο τέρμα, για να πάρουν τη νίκη. 
Το πέτυχαν (2-1) οι γηπεδούχοι, με καρφωτή κεφαλιά του Καραΐνδρου στο 75’. Μέχρι την λήξη του αγώνα και παρά τις προσπάθειες και των δύο ομάδων, δεν άλλαξε τίποτε. Στο 80' απεβλήθη ο προπονητής του Κορωπίου Ηλιόπουλος. Το παιχνίδι έληξε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
Καλή η διαιτησία του Κορδολαίμη και των βοηθών Πολυχρονιάδη και Φαμέλη.
ΚΟΡΩΠΙ: Ιντζόγλου, Φύτρος, Ζορμπάς, Πριονίδης, Ματσάγκος (62' Σπηλιόπουλος), Μουρούτης, Αλεξίου, Λούτζι, Καραΐνδρος, Μινάι (85' Θανόπουλος), Χαρίσης (88' λ.τρ. Γούλας).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Π. Αντωνόπουλος, Τσαπαρής, Καγιώργης, Γιαννούλης (85' Χ. Αντωνόπουλος), Λάβδας, Λουκής, Ρισβάς, Καραμανίδης (56' λ.τρ. Παναγόπουλος), Κουτρουμάνος, Παπάζογλου (46' Καλούδης).




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money