Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΚΟΡΩΠΙ 2–1


Ο Καραμανίδης χάνει ευκαιρία στο α' ημίχρονο του αγώνα


Μεγάλη πρόκριση πήραν τα Γλυκά Νερά από το Κορωπί στην παράταση με 2-1.
Ύστερα από ένα δυνατό αλλά άγονο α’ ημίχρονο, οι αντίπαλοι (με αρκετές εφεδρείες) μπήκαν αποφασισμένοι για κάτι καλύτερο στο β’ 45λεπτο του αγώνα.
Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι κι έφθασαν κοντά στο γκολ με τον Παπάζογλου στο 52’ αλλά ο Μιχάλης πρόλαβε κι απέκρουσε. Αργότερα (55’) έγινε ωραίος συνδυασμός με 3 μακρινές μπαλλιές και τελική προσπάθεια του Λάβδα, που έσωσε πάλι ο Μιχάλης σε κόρνερ, που έμελε να αποφέρει το 1-0: Εκτέλεσε ο Χ. Αντωνόπουλος και ο Καραμανίδης έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ!
Αμέσως το Κορωπί ανασυντάχθηκε και έβαλε στο παιχνίδι τους Καραΐνδρο και Μινάι, με στόχο την ισοφάριση. Πραγματικά, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν αλλά πάλι την καλή φάση την έκανε ο Καραμανίδης στο 61’, ο οποίος ανάγκασε τον Μιχάλη σε νέα καλή απόκρουση (κόρνερ). Όμως, η αποχώρηση του τραυματία Γιαννούλη στο 82’, έφερε μικρή αναστάτωση στην άμυνα των Γλυκών Νερών, που εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι παίκτες του Κορωπίου. Και στο 84’ ήλθε η ισοφάριση (1-1), μετά από ωραία κίνηση από πλάγια και σέντρα του Μινάι στην καρδιά της άμυνας, όπου ο αμαρκάριστος Θανόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλλα του Τσούκα. Στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Μιχάλης έσωσε πάλι την εστία του σε τελική προσπάθεια του Χρ. Αντωνόπουλου (93’).
Η παράταξη επιφύλαξε αρκετές συγκινήσεις! Το Κορωπί έδειχνε να έχει καλύτερη φυσική κατάσταση αλλά τα Γλυκά Νερά αποδείχθηκαν πιο ώριμα στο παιχνίδι τους, αφού δημιούργησαν 2-3 φάσεις και κατάφεραν να σκοράρουν ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο αλλά μία μόνο μεγάλη φάση για γκολ! Στο 4’ της παράτασης ο Τσούκας απέκρουσε εντυπωσιακά και με απροσδόκητο τρόπο, γυριστή κεφαλιά του Θανόπουλου και στο 115’ ο Κουτρουμάνος με εκπληκτικό άπιαστο σουτ – «φωτοβολίδα» από το άκρο της μεγάλης περιοχής, στο απέναντι «Γ» του Μιχάλη, πέτυχε το 2-1 κι έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του. Όλο το ματς ήταν ένα «χορταστικό» ποδοσφαιρικό θέαμα.
Διαιτητές: Μαλαμάς – Πολυχρονιάδης, Δουλγεράκης.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος, Τσαπαρής, Γιαννούλης (82’ λ.τρ. Θανατής), Καγιώργης, Κουτρουμάνος, Λάβδας, Παπάζογλου, Ρισβάς, Καραμανίδης (67’ λ.τρ. Λουκής), Ν. Καλούδης (54’ Χρ. Αντωνόπουλος).
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Ζορμπάς, Μουτάφης, Γούλας, Λούτζι, Μουρούτης, Σπηλιόπουλος (46’ Αλεξίου), Θανόπουλος, Γκουνέλας (58’ Καραΐνδρος), Γρ. Αζακάς (58’ Μινάι), Χαρίσης.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

MWRH PAIXTARA KOUTROUMANO

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money