Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΚΥΠΕΛΛΟ: ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 2–0



Στιγμιότυπο (το 1-2) από την περυσινή νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο του Ραμνούντα στην Π. Φώκαια


Ο Ραμνούς φάνηκε πιο ώριμη ομάδα στο γήπεδο και προκρίθηκε εις βάρος του Ωρωπού, που εμφανίσθηκε κατώτερος των περιστάσεων.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν ζωηροί στο παιχνίδι και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σ’ όλο το πρώτο 45λεπτο. Δεν άργησαν (25’) να προηγηθούν 1-0, όταν σε σέντρα από δεξιά, ο Δημητρακάκης πετάχθηκε ανενόχλητος και με κεφαλιά σκοράρησε. Παραλίγο να κάνουν και το 2-0 στο 32’, όταν απέκρουσε ο Νικολάου σε τετ-α-τετ με τον Μητρεβόλη.
Στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός έδειξε σημάδια βελτίωσης και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Πυκνή. Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ σε προσπάθεια του Βολιώτη, που δέχθηκε προβολή μέσα στην μεγάλη περιοχή, κι έπεσε κάτω τραυματισμένος, ενώ στο 56’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μέγα, ο Σούτα μέσα στην μεγάλη περιοχή πήρε το «ρημπάουντ» ύστερα από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα Πυκνή και σημείωσε γκολ. Ο βοηθός υπέδειξε οφ-σάιντ τον σκόρερ, σε μια δύσκολη φάση.
Παρ’ ότι ο Ωρωπός διατηρούσε ελαφρά υπεροχή, ο Ραμνούς πέτυχε με αντεπίθεση το 2-0 στο 63’. Σκόρερ ήταν ο Σαμανίδης.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για το καλύτερο και στο 68’ κέρδισαν πέναλτυ (χέρι εντός περιοχής). Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Παπαγεωργίου αλλά ο τερματοφύλακας Πυκνής απέκρουσε εντυπωσιακά στην γωνία του! 
Το αποτέλεσμα είχε κριθεί… Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και διάθεση για ευρύτερο σκορ. Μάλιστα, στο 90’ είχαν και δοκάρι!
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν σε 3 αποφάσεις των διαιτητών.
Διαιτητές: Λάμπρου – Παπαδιώτης, Μακρής.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Πυκνής, Ζούπα, Μπάκας, Ντούρας, Χαμάμης, Στάσης, Δημητρακάκης (55’ Αμάτι), Μουρίκης, Σαμανίδης, Μητρεβόλης (61’ Βλασσόπουλος), Γκίκας (46’ Κόλλιας).
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Κρομμύδας, Αμπάζι, Γκλιάτης, Λάμπρου, Σούτα (60’ Γ. Μήτρου), Βολιώτης, Στ. Μήτρου, Μηλακώτης (46’ Χαλκιαδάκης), Μέγας, Παπαγεωργίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money