Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2




Καμία από τις 3 ομάδες του ομίλου που νίκησαν στην πρεμιέρα, δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερη νίκη! Επιβεβαιώνεται έτσι, η ισοδυναμία των ομάδων στον συγκεκριμένο όμιλο. Τα Καλύβια πήραν ισοπαλία 0-0 από τον Σαρωνικό στην Ανάβυσσο, το Συκάμινο ηττήθηκε γηπεδούχο 1-2 από την Βουλιαγμένη και ο Αφιδναϊκός δεν ξεπέρασε –επίσης γηπεδούχος- το εμπόδιο του Φοίβου (0-0). Η Άρτεμις έχασε για δεύτερη φορά με 1-0 από τον Κουβαρά ενώ εντυπωσιακές εκτός έδρας νίκες σημείωσαν ο Παθιακάκης (με κορυφαίο τον Ντρένοβα) και η Άνοιξη.

ΚΟΥΒΑΡΑΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–0
Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, με αρκετή αγωνία στην εξέλιξη και τον Κουβαρά να επικρατεί 1-0 επί της Αρτέμιδος, που διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο…
Το 1-0 επιτεύχθηκε μόλις στο 8’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Πλάκα. Ο ίδιος κέρδισε το πέναλτυ από τον Στουραΐτη.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν! Στο 43’ ο Αγγελάκος είχε κεφαλιά στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι είχαν 1-2 καλές ευκαιρίες καθώς η άμυνα της Αρτέμιδος δεν είχε την απόδοση των κεντρώων και των επιθετικών της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τσούκα σε δύο περιπτώσεις ξεπέρασε την αντίσταση του Ευδαίμονα αλλά σούταρε άουτ! Επίσης, ο τερματοφύλακας του Κουβαρά πραγματοποίησε δύο δύσκολες και εντυπωσιακές αποκρούσεις στο διάστημα 70’ – 80’ ενώ από την πλευρά του, στο 89’, ο Άγγελος Κερμέζο έκανε μόνος του σουτ άουτ!
Εκτός από το εμφανές ταλέντο αρκετών παικτών της Αρτέμιδος, αισθητή ήταν η προσφορά του 16χρονου αμυντικού χαφ Αλεξίου, στην ομάδα του Κουβαρά.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Ντόστης, Λάμπρος.
ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Π. Μπίκλης (55’ Χατζής), Αθ. Δημητρακόπουλος, Μπαρλογιάννης, Λιάπης, Αλεξίου, Αντ. Κερμέζο, Χρ. Δημητρακόπουλος, Άγγ. Κερμέζο (85’ Σίνης), Πλάκα, Χατζηκοκολάκης.
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Καββαθάς, Διαμαντής (75’ Ράπτης), Στουραΐτης, Βασιλείου, Αγγελάκος (60’ Σερμαγιάς), Τσούκα, Καρόκης, Μητσιώνης, Τσουκαλάς, Δαρβής (70’ Βογιατζόγλου).

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 0–0
Ο γηπεδούχος Αφιδναϊκός δεν τα κατάφερε με τον Φοίβο Βάρης. Εκνευριστικά άστοχοι οι παίκτες των γηπεδούχων, δημιούργησαν κι έχασαν 6-7 μεγάλες ευκαιρίες, με πρωταγωνιστές τους Κάκαρη, Σκέλα, Γάγγα, Νικολάου και Γκιόλα. Από το 67’ ο Φοίβος έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Γεωργιάδη (εξύβρισε τα θεία). Προς το τέλος της συνάντησης οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο τερματοφύλακας Μορφωνιός απέκρουσε το πλασέ του Μπολέτση και κράτησε το 0-0.
Διαιτητές: Καπόγλης – Κυριακόπουλος, Αδαμόπουλος.
ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφωνιός, Αδάμ, Τάτσης (70’ Ι. Νικολάου), Καραμἠτρος, Κουτσοὐκος, Ζουβερέλλης, Π. Νικολάου, Γκιόλα (75’ Κώνστας), Κάκαρης, Σκέλα (80’ Στάσης), Γάγγας.
ΦΟΙΒΟΣ: Ράπτης, Μπρέντας (20’ λ.τρ. Γούτος), Πατρίκιος (81’ Σιμόνι), Σώκος, Μηλιαράκης, Ζέρβας, Δ. Παρόλας, Γεωργιάδης, Μπολέτσης, Λάππας, Χαντάντ (58’ Χατζακίδης).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΑΝΟΙΞΗ 1–2
Μετά από αμφίρροπο παιχνίδι, η Άνοιξη επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 επί του Καπανδριτίου. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (0-1) στο 38’ με τον Νίκα και ισοφάρισαν (1-1) στο 44’ με έυστοχο κτύπημα πέναλτυ του Στέργιου οι γηπεδούχοι. Το πέναλτυ κέρδισε ο Ν. Μελίρας.
Παρά την διάθεση για νίκη που είχαν οι παίκτες του Καπανδριτίου, η Άνοιξη φάνηκε πιο ώριμη στο παιχνίδι της και πήρε το ματς στο β’ ημίχρονο.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μπύρωσης έχασε καλή ευκαιρία. Στο β’ μἐρος οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια πρωτοβουλία. Αντίθετα, η Άνοιξη έπαιξε δυνατά και κατάφερε να σκοράρει στο 65’ με τον Δανίκα (1-2).
Στη συνέχεια το Καπανδρίτι πείσμωσε και πίεσε. Μάλιστα, στο 79’ ο Στέργιος είχε σουτ στο δοκάρι του Βιγλάκη. Όμως, οι φιλοξενούμενοι με σωστή αμυντική λειτουργία άντεξαν και πήραν την νίκη.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Β. Τζαφόλιας.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Αλιάι, Κουτρώνας, Σίνας (48’ Τ. Σδράλιας, 77’ Ρακιπλάρι), Σωτήρχος, Στέργιος, Τσαλίδης, Ε. Αθανασόπουλος, Μπύρωσης, Σπ. Τσαλίδης, Ν. Μελίρας, Α. Τυροβόλης (85’ Παπαϊωάννου).
ΑΝΟΙΞΗ: Βιγλάκης, Καντιδάκης, Ζέγκος, Ι. Αθανασόπουλος, Αρτοπιαδης, Μαπάκης, Μαρκίδης (70’ Ντεληφιλιππίδης), Δαρζέντας, Νίκας (45’ Μπουσδέκης), Λιγωμένος (46’ Βλάχος), Δανίκας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 0–0
Ο Σαρωνικός δεν καταφέρνει να σκοράρει και παρ’ ότι είχε ορισμένες ευκαιρίες να πάρει τη νίκη, τα Καλύβια με «σφιχτή» ομάδα απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 0-0. Στις φάσεις που έγιναν για γκολ, πρωταγωνίστησαν ο Αλεξίου στο 35’ (σουτ άουτ) και ο Ζουμπουρλής με κεφαλιά στο β’ ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν 1-2 καλές προσπάθειες με τον Δημ. Οικονομίδη.
Διαιτητές: Μπουξμπάουμ – Μαγουλάκης, Περδίκης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Καραλής, Χρ. Κετέογλου, Μπούκης (56’ Θάνο), Ζουμπουρλής, Γκοτζιάς, Ευαγγελινός (19’ λ.τρ. Μαλατάνος), Κάππος (72’ Τσαβδαρίδης), Ι. Κετέογλου, Νούρια, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαβασιλείου, Πετούρης, Μιλούκα, Χριστόπουλος, Κοτλίδας, Χρ. Μπούτσης (72’ Δέδες), Αντ. Οικονομίδης, Χασουράκης (54’ Μάτι), Μασουράκης (87’ Β. Μπούτσης), Δημ. Οικονομίδης, Καρελιώτης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2
Μια ομάδα μόνος του ο Ανδρέας Ντρένοβα, οδήγησε το νεανικό συγκρότημα του Παθιακάκη σε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου με 2-1. Ο Μαύρος Αετός προσπάθησε αλλά ο Ντρένοβα είχε άλλη γνώμη! Έλαμψε το άστρο του, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο χαρισματικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. Κατάφερε με δύο δικά του τέρματα να δώσει την νίκη στην ομάδα του Παθιακάκη, που απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες πλην των έμπειρων Ντρένοβα και Ράπτη.
Η γηπεδούχος ομάδα του Μαύρου Αετού μπήκε ψυχωμένα στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Ράπτη. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παθιακάκης κέρδισε πέναλτυ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρένοβα (0-1). Στο 38’ ο δραστήριος Άλι ισοφάρισε (1-1).
Στο β’ μέρος έγινε αμφίρροπο ματς με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Όμως ο Ντρένοβα έκανε ό,τι ήθελε και ως κινητήριος μοχλός δημιουργούσε φάσεις στην εστία του Κανέλλου. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Άλι και τον Τριανταφύλλου, που απέκρουσε ο πολύπειρος Ράπτης. Σε αντεπίθεση του Παθιακάκη (78’), ο Ντρένοβα πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2)!
Διαιτητές: Λιάππης – Ντόστης, Δομούζης.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Ανδρ. Μάζης,Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Βρέττο (81’ Τσεβάς), Λόης, Σπ. Βασιλάκος, Αλί, Τριανταφύλλου, Θεοδωρής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Ράπτης, Μπαλωμένος (90’ Γιώτης), Στέφας (71’ Τζάος), Κατσαντώνης, Μπάτσιος, Γκέος, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Μέρο, Ντρένοβα, Πετράκης (65’ Τασιούδης).

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2
Πρακτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η Βουλιαγμένη και πήρε το «διπλό» (1-2) μέσα στο Συκάμινο, που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλο και μέχρι να βρει ρυθμό, δέχθηκε γκολ και δημιουργήθηκε εκνευρισμός και αστοχία στις τελικές προσπάθειες.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και επιθετικά. Ζήτησαν πέναλτυ στο 5’ που δεν δόθηκε και 15΄ εἰχαν ευκαιρία με τον Γκανούδη, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κατράνα, ο οποίος μετά από λίγο τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Βασιλόπουλο.
Η Βουλιαγμένη ευτύχησε να προηγηθεί στο 32’ με τον Τσιρλή, που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η επιθετική πολιορκία του Συκαμίνου απέφερε την ισοφάριση (1-1), με σκόρερ τον Κατερίνη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία των αντιπάλων κι από κοντά σκόραρε.
Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη πέτυχε με το ξεκίνημα το 1-2, πάλι με τον Τσιρλή! Το γκολ αυτό δημιούργησε άγχος στους παίκτες του Συκαμίνου, που διατήρησαν την εδαφική υπεροχή και είχαν ευκαιρίες τουλάχιστον να ισοφαρίσουν, με τους Μπάνα και Ανυφαντή αλλά δεν τα κατάφεραν…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μαργαρίτης, Βιτσεντζάτος.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάνας, Πούγιας, Γκανούδης (66’ Κ. Τυροβόλης), Μπάρο, Κατερίνης, Σουβατζής (85’ Παλαμίδας), Παπαγάλος (46’ Γκας), Φιλλής, Τσαγκαράκης, Ανυφαντής.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (20’ λ.τρ. Βασιλόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης (46’ Τσιβίκης), Συννεφιάς, Πάππα, Τσιρλής, Χάλαρης, Κόρδας, Κουμαράς, Τσάλε (75’ Στ. Λιόλιος), Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money