Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β2: ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 1–2




Μια ομάδα μόνος του ο Ανδρέας Ντρένοβα, οδήγησε το νεανικό συγκρότημα του Παθιακάκη σε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Μαύρου Αετού Πολυδενδρίου με 2-1. Ο Μαύρος Αετός προσπάθησε αλλά ο Ντρένοβα είχε άλλη γνώμη! Έλαμψε το άστρο του, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν από τους πιο χαρισματικούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ. Κατάφερε με δύο δικά του τέρματα να δώσει την νίκη στην ομάδα του Παθιακάκη, που απαρτίζεται από νεαρούς παίκτες πλην των έμπειρων Ντρένοβα και Ράπτη.
Η γηπεδούχος ομάδα του Μαύρου Αετού μπήκε ψυχωμένα στο παιχνίδι και δημιούργησε φάσεις στην εστία του Ράπτη. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Παθιακάκης κέρδισε πέναλτυ και το εκτέλεσε εύστοχα ο Ντρένοβα (0-1). Στο 38’ ο δραστήριος Άλι ισοφάρισε (1-1).
Στο β’ μέρος έγινε αμφίρροπο ματς με χαμένες ευκαιρίες κι από τις δύο πλευρές. Όμως ο Ντρένοβα έκανε ό,τι ήθελε και ως κινητήριος μοχλός δημιουργούσε φάσεις στην εστία του Κανέλλου. Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Άλι και τον Τριανταφύλλου, που απέκρουσε ο πολύπειρος Ράπτης. Σε αντεπίθεση του Παθιακάκη (78’), ο Ντρένοβα πέτυχε δεύτερο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-2)!
Διαιτητές: Λιάππης – Ντόστης, Δομούζης.
ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ: Κανέλλος, Ανδρ. Μάζης,Τοτόμης, Καμάρας, Δ. Βασιλάκος, Βρέττο (81’ Τσεβάς), Λόης, Σπ. Βασιλάκος, Αλί, Τριανταφύλλου, Θεοδωρής.
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Ράπτης, Μπαλωμένος (90’ Γιώτης), Στέφας (71’ Τζάος), Κατσαντώνης, Μπάτσιος, Γκέος, Αρβανιτάκης, Ρόμπολας, Μέρο, Ντρένοβα, Πετράκης (65’ Τασιούδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money