Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β2: ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–2




Πρακτικό ποδόσφαιρο έπαιξε η Βουλιαγμένη και πήρε το «διπλό» (1-2) μέσα στο Συκάμινο, που μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλο και μέχρι να βρει ρυθμό, δέχθηκε γκολ και δημιουργήθηκε εκνευρισμός και αστοχία στις τελικές προσπάθειες.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι δυνατά και επιθετικά. Ζήτησαν πέναλτυ στο 5’ που δεν δόθηκε και 15΄ εἰχαν ευκαιρία με τον Γκανούδη, που έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κατράνα, ο οποίος μετά από λίγο τραυματίσθηκε κι αντικαταστάθηκε από τον Βασιλόπουλο.
Η Βουλιαγμένη ευτύχησε να προηγηθεί στο 32’ με τον Τσιρλή, που εκμεταλλεύθηκε ιδανικά αμυντικό λάθος των γηπεδούχων.
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου η επιθετική πολιορκία του Συκαμίνου απέφερε την ισοφάριση (1-1), με σκόρερ τον Κατερίνη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε ολιγωρία των αντιπάλων κι από κοντά σκόραρε.
Στο β’ ημίχρονο η Βουλιαγμένη πέτυχε με το ξεκίνημα το 1-2, πάλι με τον Τσιρλή! 
Το γκολ αυτό δημιούργησε άγχος στους παίκτες του Συκαμίνου, που διατήρησαν την εδαφική υπεροχή και είχαν ευκαιρίες τουλάχιστον να ισοφαρίσουν, με τους Μπάνα και Ανυφαντή αλλά δεν τα κατάφεραν…
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Μαργαρίτης, Βιτσεντζάτος.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Μπάνας, Πούγιας, Γκανούδης (66’ Κ. Τυροβόλης), Μπάρο, Κατερίνης, Σουβατζής (85’ Παλαμίδας), Παπαγάλος (46’ Γκας), Φιλλής, Τσαγκαράκης, Ανυφαντής.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (20’ λ.τρ. Βασιλόπουλος), Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης (46’ Τσιβίκης), Συννεφιάς, Πάππα, Τσιρλής, Χάλαρης, Κόρδας, Κουμαράς, Τσάλε (75’ Στ. Λιόλιος), Μάστορας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money