Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–3






Καλπάζοντας πέρασε από την Βούλα η Σταμάτα, μετά από καλή εμφάνιση στο β’ κυρίως ημίχρονο. Η αμυντική δυσλειτουργία του γηπεδούχου Άρη στα χαφ, έδωσε την δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να «ανοίξουν» το παιχνίδι τους και να προηγηθούν (0-1) στο 10’ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Μπερμπάντη.
Οι παίκτες του Άρη «ξύπνησαν» και πήραν πρωτοβουλίες, πίεσαν και κατάφεραν να κερδίσουν πέναλτυ στο 20’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρυσοσπάθης αλλά ο τερματοφύλακας Πετράκης ήταν σε εγρήγορση και απέκρουσε! Πάντως, η πίεση συνεχίσθηκε καθώς η άμυνα της Σταμάτας υπέπεσε σε σοβαρά λάθη. Στο δεύτερο απ’ αυτά τα λάθη ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά ισοφάρισε 1-1 στο 36’.
Όμως, ο Άρης Βούλας ήταν μέχρι εκεί… Οι φιλοξενούμενοι πήραν σιγά-σιγά το παιχνίδι «επάνω» τους, έχασαν 1-2 ακόμη ευκαιρίες μέχρι το 45’ και στο β’ 45λεπτο κράτησαν την υπεροχή και επέβαλαν τον δικό τους ρυθμό.
Ο εξαιρετικός χαφ της Σταμάτας Πλεμμένος, έδωσε προβάδισμα (2-1) στο σκορ, με απίστευτο εναέριο σουτ στο 55’. Δέκα λεπτά αργότερα (65’), ο Χρήστος Τσεβάς κέρδισε πέναλτυ, που μετέτρεψε σε γκολ ο εκτελεστής – τερματοφύλακας Πετράκης, ανεβάζοντας την διαφορά στο 3-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε φυσικές ούτε ψυχολογικές δυνάμεις για να αντιπαρέλθουν την …ψυχρολουσία!
Ο Χρ. Τσεβάς μπήκε στο παιχνίδι σχετικά ανέτοιμος από τον τραυματισμό του, για να βοηθήσει στην οργάνωση του παιχνιδιού της ομάδας του. Μόλις το ματς «καθάρισε» και η Σταμάτα εξασφάλισε την νίκη, ο προπονητής του Μιχάλης Βλάχος, τον αντικατέστησε για να μην επιβαρυνθεί κι άλλο.
Καλοί οι διαιτητές Σπίθας – Ανδρ. Βλάχος, Απ. Παπαδόπουλος.
ΑΡΗΣ: Παππάς, Πάσας, Αντάρτης, Καβάσης, Σιδηρόπουλος (87’ Κλέντις), Χρυσοσπάθης, Τσιαγκάνης, Λ. Μαντακίδης (85' Ταγκούλης), Π. Μαντακίδης, Διγενής, Μπαλλής (60' Σταυρόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Πετράκης, Δημητρίου, Μαυρίδης, Πέππας, Κοτροζίνης, Πλεμμένος, Καμπέρης (50' Χρ. Τσεβάς, 68' Λέκκας), Καλογήρου, Μπερμπάντης, Κριεμάδης (87' Κουκάι), Μπόρας. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money