Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1



Κοντράστ συναισθημάτων! Μόλις τα Γλυκά Νερά έχουν ισοφαρίσει 1-1, στο 89᾿.


Ο Νικολακάκης παραλίγο να πάρει το «διπλό» στα Γλυκά Νερά, από την γηπεδούχο ομάδα που ήταν κουρασμένη λόγω των 120’ λεπτών παιχνιδιού της περασμένης Τετάρτης για το Κύπελλο αλλά και της σχετικής εύνοιας από τον διαιτητή, που παρέβλεψε πέναλτυ εις βάρος της!
Στο α’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τέρμα του Καβάση στο 30’. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια του παιχνιδιού και ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος πραγματοποίησε τριπλή απόκρουση σε συνεχόμενα σουτ αντιπάλων του, πριν λήξει το ημίχρονο.
Στην επανέναρξη του αγώνα τα Γλυκά Νερά διατήρησαν ελαφρά αλλά ανούσια υπεροχή ενώ οι αντεπιθέσεις του Νικολακάκη ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες. Στο 70’ αμυντικός των γηπεδούχων «τράβηξε» εντός περιοχής, κι έριξε κάτω τον Λαζαρίδη, αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στη φάση «έκλεισε τα μάτια» και δεν έδωσε το πέναλτυ. Αν στο σημείο αυτό του ματς γινόταν το 0-2, δεν φαινόταν να αλλάζει εύκολα το τελικό σκορ…
Οι γηπεδούχοι στο 78’ είχαν ευκαιρία με τον Λουκή να ισοφαρίσουν (σε ωραία ενέργεια και σέντρα του Παπάζογλου) αλλά η ισοφάριση επιτεύχθηκε μόλις στο 89’, με άπιαστο κτύπημα φάουλ του Κουτρουμάνου από 20 μέτρα στο «Γ» του Παπαδόπουλου!
Δεν ήταν καλή η διαιτησία του Μανιώτη. Σωστοί οι βοηθοί Μήταρης και Τσαλίκογλου.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Φ. Αντωνόπουλος (87' Μαστορόπουλος), Χρ. Αντωνόπουλος, Λάβδας, Καγιώργης, Καλούδης (57' Νάνος), Λουκής, Ρισβάς, Καραμανίδης (82' Πανουσόπουλος), Κουτρουμάνος, Παπάζογλου. Έλειψαν λόγω τραυματισμών 7 παίκτες της ομάδας!
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας, Πτερούντιος, Φλούδας, Λακουμέντας, Σπυρίδης, Φακίνος, Καβάσης, Τσοπανάκος (88' Δαμιανίδης), Λαζαρίδης (70' Γιώτης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money