Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 1–1


Το 1-0 με σουτ του Μπούκουρι, ύστερα από περιπετειώδη εξέλιξη της φάσης 


Μοιράσθηκαν τις εντυπώσεις και τους βαθμούς η Μάχη και τα Γλυκά Νερά, που έπαιξαν με αρκετές απουσίες βασικών τους στελεχών αλλά αγωνιστικά ικανοποίησαν τουλάχιστον στο α’ ημίχρονο τους θεατές του αγώνα.
Η ισοπαλία δείχνει τελικά δίκαιο αποτέλεσμα για την συνολική προσπάθεια των ομάδων, αλλά αν ο Δημήτρης Μίχας είχε ευστοχήσει στο πέναλτυ που εκτέλεσε άουτ στο 22’ (καθώς το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Μάχης), αμφιβάλλουμε αν ήταν ίδια η εξέλιξη του παιχνιδιού… Το πέναλτυ δόθηκε σε χέρι αμυνόμενου εντός περιοχής.
Μόλις στο 3’ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, που μπήκαν «φορτσάτοι» στο ματς! Σε αμυντικό λάθος, ο τερματοφύλακας Τσούκας βγήκε μακριά από την εστία του κι απέκρουσε προσωρινά ένα πλασέ, ο Σένε έγινε κάτοχος της μπάλλας, έκανε σουτ, η μπάλλα κόντραρε σε αμυντικό, κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της την βρήκε ο Μπούκουρι και με νέο δυνατό σουτ πέτυχε το γκολ (1-0)!
Η Μάχη είχε κι άλλες προσπάθειες μπροστά στο τέρμα του Τσούκα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι πήραν ελαφρά πρωτοβουλία στις κινήσεις και απείλησαν την εστία του Τσούνη. Πο σημαντική ήταν η ευκαιρία του Λουκή (17’), ο οποίος βρέθηκε αφύλακτος κοντά στο πέναλτυ, αλλά το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έστειλε την μπάλλα ψηλά άουτ!
Στο 22’ χάθηκε το πέναλτυ από τον Μίχα και στο 25’ τα Γλυκά Νερά ισοφάρισαν (1-1) με απευθείας κτύπημα φάουλ του Χρ. Αντωνόπουλου.
Με αψιμαχίες και μικροευκαιρίες ολοκληρώθηκε το α’ ημίχρονο. Στο β’ μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και οι φάσεις ήταν λιγότερες. Οι γηπεδούχοι κράτησαν ελαφρά υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν φανερά σημεία κόπωσης μετά το 70’. Πάντως, στο τελευταίο 10λεπτο έγιναν δύο καταπληκτικές φάσεις, με πρωταγωνιστές, τον Τσούκα στο 84’ που απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ του Μπούκουρι στο «Γ» και τον Τσούνη στο 87’ που έσωσε την εστία του από βέβαιη παραβίαση σε φαρμακερό σουτ του Καραμανίδη από πλάγια θέση!
Πολύ καλή η διαιτησία του Δραγάτη και των βοηθών Πολυχρονιάδη και Σπίθα.
ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Παιδής, Πάσσαρης, Σωτηριάδης, Κοροβέσης, Καρακοζίδης (90’ Κληρονόμος), Νταής, Σένε, Μίχας, Μπούκουρι.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Χρ. Αντωνόπουλος (57’ Θανατής), Καγιώργης, Γιαννούλης, Παπάζογλου, Λουκής (51’ Πανουσόπουλος), Ρισβάς, Καραμανίδης, Κουτρουμάνος, Θεοφάνους (63’ λ.τρ. Καλούδης).

2 σχόλια:

Lyckos είπε...

φορτσα Μαχη !

Unknown είπε...

To kalitero paixnidi tis agonistikis..mpravoo paidiaa

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money