Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 1–1






Παιχνίδι που μπορούσε να έληγε με νίκη της Δόξας Αγίας Άννας και να μην διαμαρτυρόταν κανείς, παρ’ ότι η Δόξα Κορωπίου είχε και αυτή σημαντικές ευκαιρίες να πάρει την νίκη!
Το ματς εξελίχθηκε αμφίρροπο στην μεγαλύτερη διάρκειά του αλλά στο τελευταίο τέταρτο, που οι φιλοξενούμενοι «ανοίχθηκαν», παραλίγο να πάθουν ζημιά και να χάσουν το παιχνίδι, καθώς οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους.
Το σκορ άνοιξε (1-0) ο Δημάκης στο 20’, μετά από συνδυασμό και κοντινό πλασέ. Ισοφάρισε (1-1) στο 33’ ο Σκαβάρας, ύστερα από ατομική ενέργεια και σουτ.
Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες ήθελαν την νίκη, την διεκδίκησαν με διαφορετικό τρόπο, αλλά η αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές, δεν επέτρεψε την αλλαγή του σκορ!
Στο 65’ ο Δημάκης μόνος του μπροστά στην εστία του Μυλωνά, έκανε σουτ στο δοκάρι! Επίσης, στο 78’ ο Δάβαρης είχε κι αυτός σουτ στο δοκάρι!
Και οι δύο ομάδες ζήτησαν πέναλτυ σε δύσκολες περιπτώσεις, ο Δημάκης στο 75’ και ο Γκαβασιάδης στο 85’ αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε τίποτε. Τις καλές ευκαιρίες της Δόξας Αγίας Άννας απώλεσαν οι Δημάκης 77’, Γκίνι 80’ και 82’, Κιαχόπουλος 87’. 
Από την Δόξα Κορωπίου σημανική δραστηριότητα είχε ο Πάντου, αλλά οι άκαπνοι επιθετικοί δεν αξιοποίησαν τις πάσες του.
Με λάθη οι διαιτητές Παπάζογλου – Δ. Τζαφόλιας, Ρούντος.
ΔΟΞΑ Α.Α.: Παλατσίδης, Β. Νιφόρος (58' Κιαχόπουλος), Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Σπυρίδης, Ασημακόπουλος (55' λ.τρ. Θωμάκος), Σάββας (64' Σούλης), Μαβίδης, Δημάκης, Γκίνι, Μαργούτας.
ΔΟΞΑ Κ.: Μυλωνάς, Στ. Παπαδόπουλος, Τούντας, Αμπεντινάι, Σκαβάρας (70' Σύρος), Ντα Κόστα (75' Σιδέρης), Δάβαρης, Βάρδας, Μάζης (65' Ιορδ. Παπαδόπουλος), Πάντου, Γκαβασιάδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money