Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 1–0





Σε ματς κέντρου, με ελάχιστες καλές φάσεις και εμφανή τα σημάδια από την κούραση των αντιπάλων, μετά τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια του κυπέλλου, ο Παλληνιακός νίκησε 1-0 τον αξιόμαχο Νικηφόρο. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις. Μόνο στο 38’ ήλθε το γκολ (1-0), όταν έξω από την περιοχή και σε θέση πλάγια δεξιά, ο Πανακούλιας εξαπέλυσε ένα δυνατό συρτό σουτ, κι έστειλε την μπάλλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα Καραγιάννη, σημειώνοντας ένα καταπληκτικό γκολ!
Στο β’ μέρος είχαμε στο 68’ καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Κοβάνη να ξεπερνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και να βγάζει τον Βασιλό φάτσα με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ του τελευταίου ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Καραγιάννη.
Στο 73’ ένα εκπληκτικό σουτ του Παπαβασιλείου, έξω από την περιοχή, χωρίς καλή ορατότητα ο Χριστοφιλέας έπεσε στη γωνία του εντυπωσιακά και απέκρουσε σε κόρνερ.
Στο 84’ νέα εξαιρετική απόκρουση του τερματοφύλακα του Παλληνιακού, όταν σε εκτέλεση κόρνερ και καρφωτή κεφαλιά του Χατζηπαναγιώτη, πετάχθηκε κι έδιωξε σε νέο κόρνερ.
Στο 91’ χάθηκε εκπληκτική ευκαιρία για το 2-0, όταν ο Πανακούλιας με τον Σιάσιο άλλαξαν την μπάλλα, ο τελευταίος έβγαλε παράλληλη σέντρα προς το τέρμα, και από το ένα μέτρο, ο Κοκκινάκης δεν κατάφερε να ευστοχήσει!
Καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Δ. Τζαφόλιας, Μακρής.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Αλβανός, Δημητρακάκης, Καλούδης, Μπλιάμπλιας (19' λ.τρ. Σιάσιος), Πανακούλιας, Μπερέτης (85' Γεωργιάδης), Καββαδίας, Βασιλός, Κούνας, Κοβάνης (74’ Κοκκινάκης).
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Καραγιάννης, Τσιάμης, Χριστόπουλος, Καραΐνδρος, Τσιριγώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Δ. Πελέκης (65' Στυλιανού), Πραμάτιας (75' Σταύρακας), Τσικριτέας, Καγιάς. 

* Στην φωτογραφία, η φάση του 91' με την χαμένη ευκαιρία του Κοκκινάκη. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money