Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 1–0




Το Κορωπί είχε ψυχή και δύναμη, νίκησε τον Παλληνιακό 1-0 και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του… Έτσι, πέτυχε τρίτη νίκη σε 4 αγώνες και φιγουράρει στην 2η θέση της βαθμολογίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, κι έκλεισαν τους φιλοξενούμενους στα καρέ τους. Στο 15’ ακυρώθηκε γκολ του Χαρίση, με υπόδειξη του βοηθού, ως επιθετικό φάουλ. Επίσης, στο 35’ ζήτησαν πέναλτυ σε ανατροπή του Μινάι.
Το ημίχρονο έληξε 0-0 και στο β’ 45λεπτο συνεχίσθηκε η υπεροχή του Κορωπίου, που σημείωσε το 1-0 στο 70’, όταν σε σέντρα από τα δεξιά βρέθηκε αμαρκάριστος στην μικρή περιοχή ο Αλεξίου και με κεφαλιά, «κρέμασε» τον τερματοφύλακα Χριστοφιλέα.
Οι ευκαιρίες των γηπεδούχων συνεχίσθηκαν στον ίδιο ρυθμό… Έχασαν κλασικές ευκαιρίες και βρέθηκαν απέναντι σε ένα πολύ καλό τερματοφύλακα…
ΣΚΟΡΕΡ: 70' Αλεξίου.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Χριστοδούλου.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Φύτρος, Μουτάφης (80' Θανόπουλος), Πριονίδης, Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου, Ζορμπάς (46' Σπηλιόπουλος), Καραΐνδρος, Μινάι (70' Αντωνίου), Χαρίσης.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας (80' Γεωργιάδης), Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος (70' Κούνας), Δαραμούσκας, Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money