Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β1: ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2–1




Ο Ωρωπός εμφανίσθηκε βελτιωμένος και κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της αξιόμαχης Νίκης Δροσιάς. 
Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. 
Στο 20’ ο Παπαγεωργίου αστόχησε από κοντά και στο 34’ ύστερα από κόρνερ, ο Κρομμύδας με ωραία ενέργεια έστειλε με σουτ την μπάλλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Κατσέρη για το 1-0. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ!
Στο β’ ημίχρονο η Νίκη Δροσιάς έκανε αισθητή την παρουσία της και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Μπιτάκο, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Νικολάου. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ ο Ωρωπός έκανε γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές (55’) έγινε το 2-0, όταν σε χαμένο τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου, πήρε τον ρημπάουντ ο Αποστολάκης και σκόραρε με πλασέ. Ο σκόρερ πραγματοποίησε επιτυχημένη επανεμφάνιση, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίσθηκε το παιχνίδι, με την Νίκη να διατηρεί την πρωτοβουλία, να απειλεί με ψηλές μπαλλιές, αλλά και την άμυνα των γηπεδούχων να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα. 
Πάντως, στις αντεπιθέσεις τους οι γηπεδούχοι παρέμεναν επικίνδυνοι. 
Στο 88’ ο έμπειρος Μπιτάκος επωφελήθηκε αδράνειας των αμυντικών και μείωσε 2-1, δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι... Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν (κρατήθηκαν και 7’ λεπτά καθυστέρησης) αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Ο Ωρωπός πήρε μεγάλη νίκη, ψυχολογική, κι έδωσε χαρά σε αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο Νέων Παλατίων.
Με ανούσια λάθη η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου. Εξαιρετικοί οι βοηθοί Πανούτσος και Αντ. Βλάχος.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Κρομμύδας, Αμπάζι, Λάμπρου (80’ λ.τρ. Γιούνας ), Γκλιάτης, Στ. Μήτρου, Βολιώτης, Σούτα (35’ Αποστολάκης), Μηλακώτης (60’ Κανατάς), Φιλλής, Παπαγεωργίου.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Μηλιώνης, Καταλαγαργιαννάκης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Κιούρκος (23’ λ.τρ. Μούρτης, 61’ Σαμαράς), Λιβαθινός, Μπιτάκος, Πιπέρας, Ζερμπίνης, Πάλλας (46’ Τσίγκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money