Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β1: ΓΕΡΑΚΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–0



Η μπάλλα έχει μπει στα δίχτυα από την κεφαλιά του Καυγά (ν. 4) για το 2-0 του Γέρακα.


Καλή εμφάνιση και νίκη 2-0 του Γέρακα, επί του Ραμνούντα που παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες στα «στημένα». Στο α’ ημίχρονο κρίθηκαν όλα, αφού το σκορ διαμορφώθηκε στο διάστημα αυτό. Η νεανική ομάδα του Γέρακα είχε διάθεση για περισσότερα πράγματα αλλά οι πιο ώριμοι παίκτες του Γραμματικού είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας στο κέντρο. Στο 16’ συνδυασμός Δημητριάδη, Πανόπουλου, Γεωργαντζέλλη, κατέληξε σε σουτ του τελευταίου άουτ. Στο 21’ ο Τζούτζη εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα έδιωξε άτσαλα και ο Μήτσης από καλή θέση σούταρε πάνω στον Ψυχογιό, που δεν αιφνιδιάσθηκε. Κτύπημα φάουλ του Δεληβελιώτη στο 32’, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δεληπουτουλούδης.
Το 1-0 έγινε στο 35’ με κεφαλιά του Δημητριάδη, που πήδησε ψηλότερα απ’ όλους σε κτύπημα κόρνερ του Δεληβελιώτη. Πριν λήξει το ημίχρονο (41’) ο Γέρακας πέτυχε και το 2-0, όταν σε νέο κτύπημα κόρνερ, κέρδισε την πρώτη κεφαλιά ο Βλαχιώτης και ο Καυγάς με δεύτερη κεφαλιά, έστειλε την μπάλλα μέσα από την γραμμή τέρματος, καθώς στην προσπάθεια να πάρουν την κεφαλιά, συγκρούσθηκαν και τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αμυντικοί του Ραμνούντα.
Το β’ ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή των φιλοξενουμένων, που φάνηκαν άστοχοι και απείλησαν μόνο μία φορά τον πολύ καλό Ψυχογιό. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες αντεπιθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μπερέτας, Βάλλας.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Τσιροζίδης, Καρλατήρας, Καυγάς, Ζώης, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης (77’ Ζούρας), Βούρλας, Γεωργαντζέλλης (83’ Χρυσανθόπουλος), Πανόπουλος (86’ Κιούσης), Δημητριάδης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Μπάκας, Ντούρας, Χαμάμης, Γκίκας (86’ Στάσης), Αμάτι (53’ Σαμανίδης), Κόλλιας, Μητρεβόλης, Μήτσης, Τζούτζη (80’ Μουρίκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money