Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Β1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 2

Φάση από παλαιότερο αγώνα του Κρυονερίου με την Βουλιαγμένη, στο γήπεδο Κρυονερίου.
















Τρεις ομάδες «ζευγάρωσαν» τις νίκες τους και προπορεύονται στην βαθμολογία. Εύκολα (2-0) πέρασε από την έδρα του Προφήτη Ηλία ο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών, πιο δύσκολα νίκησε γηπεδούχο το Κρυονέρι στο τοπικό ντέρμπυ τον Διόνυσο με 2-1 και την μεγάλη εκτός έδρας έκπληξη έκαναν οι Νικητές Ανθούσας, που επεβλήθησαν του Παμπαιανικού με 3-2!
Τις πρώτες τους νίκες σημείωσαν ο Αήττητος Σπάτων, ο Γέρακας και ο Ωρωπός, δηλαδή οι 3 ομάδες που υποβιβάσθηκαν από την Α’ κατηγορία… Η συνέχεια του πρωταθλήματος αναμένεται συναρπαστική.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΑΥΛΩΝΑΣ 4–0
Με πολλή δύναμη ο Αήττητος, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αυλώνα και σημειώνοντας τρία τέρματα στο διάστημα 65’- 80’ έφθασε σε άνετη τελική επικράτηση με 4-0. Ο Αυλώνας άντεξε μόνο ένα ημίχρονο. Έπαιξε αμυντικά και οι παίκτες του δέχθηκαν δυνατά μαρκαρίσματα, όπως αυτό επί του Λευτέρη Πάντου, λίγο πριν γίνει το 1-0 στο 44’ με κεφαλιά του Μασκλαβάνου. Ο παίκτης του Αυλώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Όμως, οι παράγοντες των φιλοξενουμένων διαμαρτυρήθηκαν έντονα γιατί ο διαιτητής δεν τιμώρησε (ούτε με κίτρινη κάρτα) τον παίκτη του Αήττητου.
Στο β’ ημίχρονο η ασφυκτική πίεση του Αήττητου έφερε αποτέλεσμα καθώς οι νεαροί παίκτες του Αυλώνα δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την ροή του παιχνιδιού.
Στο 65’ με πέναλτυ του Γουλέτα έγινε το 2-0, στο 75’ π΄λι ο Γουλέτας με σουτ έκανε το 3-0 και στο 80’ έκλεισε το σκορ ο Παργιανός μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια (4-0).
Διαιτητές: Παπαδιώτης – Ζαχαρόπουλος, Πρεβεζιάνος.
ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Μηνάς, Ράπτης (46’ Γιαννάκης), Λύγκος, Καδίτης, Μωυσιάδης, Παναγόπουλος, Μασκλαβάνος, Κ. Φράγκος (55’ Παργιανός), Παπαδάς (65’ Α. Φραγκος), Γουλέτας, Παππάς.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Κούφο, Παλαιοσπύρος, Βλάχος, Στεφανή, Νακάι, Ελ. Πάντος (44’ λ.τρ. Αναγνωστόπουλος), Μπίζας, Τζιόμαλλος (46’ Ελευθεριάδης), Τσιαχρής (77’ Μαστρογιάννης), Σ. Πάντος.

ΩΡΩΠΟΣ – ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ 2–1
Ο Ωρωπός εμφανίσθηκε βελτιωμένος και κατάφερε να επικρατήσει 2-1 της αξιόμαχης Νίκης Δροσιάς. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή σε όλο το πρώτο μέρος αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Στο 20’ ο Παπαγεωργίου αστόχησε από κοντά και στο 34’ ύστερα από κόρνερ, ο Κρομμύδας με ωραία ενέργεια έστειλε με σουτ την μπάλλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Κατσέρη για το 1-0. Ήταν ένα πανέμορφο γκολ!
Στο β’ ημίχρονο η Νίκη Δροσιάς έκανε αισθητή την παρουσία της και είχε μεγάλη ευκαιρία στο 47’ με τον Μπιτάκο, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Νικολάου. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, δημιούργησαν ευκαιρίες ενώ ο Ωρωπός έκανε γρήγορες αντεπιθέσεις. Σε μια απ’ αυτές (55’) έγινε το 2-0, όταν σε χαμένο τετ-α-τετ του Παπαγεωργίου, πήρε τον ρημπάουντ ο Αποστολάκης και σκόραρε με πλασέ. Ο σκόρερ πραγματοποίησε επιτυχημένη επανεμφάνιση, μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής του θητείας.
Στο ίδιο μοτίβο συνεχίσθηκε το παιχνίδι, με την Νίκη να διατηρεί την πρωτοβουλία, να απειλεί με ψηλές μπαλλιές, αλλά και την άμυνα των γηπεδούχων να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα. Πάντως, στις αντεπιθέσεις τους οι γηπεδούχοι παρέμεναν επικίνδυνοι. Στο 88’ ο έμπειρος Μπιτάκος επωφελήθηκε αδράνειας των αμυντικών και μείωσε 2-1, δίνοντας άλλη τροπή στο παιχνίδι... Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν (κρατήθηκαν και 7’ λεπτά καθυστέρησης) αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν.
Ο Ωρωπός πήρε μεγάλη νίκη, ψυχολογική, κι έδωσε χαρά σε αρκετούς φίλους του που βρέθηκαν στο γήπεδο Νέων Παλατίων.
Με λάθη η διαιτησία του Ανδρ. Βλάχου. Εξαιρετικοί οι βοηθοί Πανούτσος και Αντ. Βλάχος.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Κρομμύδας, Αμπάζι, Λάμπρου (80’ λ.τρ. Γιούνας ), Γκλιάτης, Στ. Μήτρου, Βολιώτης, Σούτα (35’ Αποστολάκης), Μηλακώτης (60’ Κανατάς), Φιλλής, Παπαγεωργίου.
ΝΙΚΗ: Κατσέρης, Μηλιώνης, Καταλαγαργιαννάκης, Κλ. Μπέτσης, Πλατσιώτας, Κιούρκος (23’ λ.τρ. Μούρτης, 61’ Σαμαράς), Λιβαθινός, Μπιτάκος, Πιπέρας, Ζερμπίνης, Πάλλας (46’ Τσίγκος).

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 0–2
Εμφανώς καλύτερος ο Αχιλλέας εξασφάλισε την νίκη από το α’ ημίχρονο και στην συνέχεια έκανε συντήρηση δυνάμεων, καθώς το νεανικό συγκρότημα του Προφήτη Ηλία προσπαθούσε αλλά δεν έβρισκε διεξόδους. Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν ο Καρβούνης (18’) με κτύπημα πέναλτυ (υπέπεσε ο Χατζημερκούρης στον ίδιο τον Καρβούνη) και ο Τσάκαλος στο 35’. Ο Αχιλλέας είχε ακόμη αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ.   
Διαιτητές: Σπίθας – Χουλιάρας, Καρράς.
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ: Χατζημερκούρης, Παπαδήμας, Μωρακέας, Τουλόπουλος, Πετρογιώργος, Διαμαντής, Λόκου (70’ Τσενές), Κόλλιας, Δημητρόπουλος, Σταύρου (80’ Ντούπης), Τσιακάρας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Σταυριανουδάκης, Ξύγκος, Καρβούνης (52’ Τσαναχτσίδης), Νάστος, Μήλας, Τσιαδήμας (74’ Παπαχρήστος), Σταματόπουλος, Γκολόσι (80’ Μπακοστέργιος), Γκέρτσος, Τσάκαλος, Αβραμόπουλος.

ΓΕΡΑΚΑΣ – ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ 2–0
Καλή εμφάνιση και νίκη 2-0 του Γέρακα, επί του Ραμνούντα που παρουσίασε αμυντικές αδυναμίες στα «στημένα». Στο α’ ημίχρονο κρίθηκαν όλα, αφού το σκορ διαμορφώθηκε στο διάστημα αυτό. Η νεανική ομάδα του Γέρακα είχε διάθεση για περισσότερα πράγματα αλλά οι πιο ώριμοι παίκτες του Γραμματικού είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλλας στο κέντρο. Στο 16’ συνδυασμός Δημητριάδη, Πανόπουλου, Γεωργαντζέλλη, κατέληξε σε σουτ του τελευταίου άουτ. Στο 21’ ο Τζούτζη εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα έδιωξε άτσαλα και ο Μήτσης από καλή θέση σούταρε πάνω στον Ψυχογιό, που δεν αιφνιδιάσθηκε. Κτύπημα φάουλ του Δεληβελιώτη στο 32’, απέκρουσε σε κόρνερ ο Δεληπουτουλούδης.
Το 1-0 έγινε στο 35’ με κεφαλιά του Δημητριάδη, που πήδησε ψηλότερα απ’ όλους σε κτύπημα κόρνερ του Δεληβελιώτη. Πριν λήξει το ημίχρονο (41’) ο Γέρακας πέτυχε και το 2-0, όταν σε νέο κτύπημα κόρνερ, κέρδισε την πρώτη κεφαλιά ο Βλαχιώτης και ο Καυγάς με δεύτερη κεφαλιά, έστειλε την μπάλλα μέσα από την γραμμή τέρματος, καθώς στην προσπάθεια να πάρουν την κεφαλιά, συγκρούσθηκαν και τραυματίσθηκαν ελαφρά δύο αμυντικοί του Ραμνούντα.
Το β’ ημίχρονο κύλησε με ελαφρά υπεροχή των φιλοξενουμένων, που φάνηκαν άστοχοι και απείλησαν μόνο μία φορά τον πολύ καλό Ψυχογιό. Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες αντεπιθέσεις που δεν ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.
Διαιτητές: Παπάζογλου – Μπερέτας, Βάλλας.
ΓΕΡΑΚΑΣ: Ψυχογιός, Τσιροζίδης, Καρλατήρας, Καυγάς, Ζώης, Βλαχιώτης, Δεληβελιώτης (77’ Ζούρας), Βούρλας, Γεωργαντζέλλης (83’ Χρυσανθόπουλος), Πανόπουλος (86’ Κιούσης), Δημητριάδης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Δεληπουτουλούδης, Ζούπα, Μπάκας, Ντούρας, Χαμάμης, Γκίκας (86’ Στάσης), Αμάτι (53’ Σαμανίδης), Κόλλιας, Μητρεβόλης, Μήτσης, Τζούτζη (80’ Μουρίκης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 2–1
Το Κρυονέρι γύρισε το σκορ και νίκησε τον Διόνυσο 2-1, σε αγώνα ντέρμπυ που παρακολούθησαν πολλοί θεατές. Ο Διόνυσος προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι με 1-0 (σκόρερ ο Χρας με σουτ βολίδα από θέση μέσα αριστερά), αλλά στη συνέχεια κλείσθηκε στην άμυνα και η επιστροφή προδίκαζε το τελικό αποτέλεσμα. Το Κρυονέρι ισοφάρισε γρήγορα με ωραία ενέργεια του Οσμανάι.
Στο 80’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 2-1 με δυνατό σουτ του Κεφαλά από το ύψος της περιοχής, μετά από περίτεχνη ενέργεια και ασίστ του Πίστα, που λίγο νωρίτερα είχε χάσει αυτό που όλοι χαρακτηρίζουν «άχαστο»!
Σε μια από τις λίγες επικίνδυνες επισκέψεις του Διονύσου στα καρέ του Κρυονερίου (75’) ο Κωνσταντόπουλος είχε κεφαλιά από το πέναλτυ, που απέκρουσε ο Ντογκοτάρι με φανταστική ενέργεια! Μετά το 2-1 οι φιλοξενούμενοι ανοίχθηκαν και οι γηπεδούχοι έδειξαν τις επιθετικές αρετές τους, χάνοντας την μία ευκαιρία μετά από την άλλη…
Η πολύ καλή εμφάνιση της νέας ομάδας του Κρυονερίου, συνοδεύθηκε με αξιοσημείωτα μεγάλη προσέλευση φιλάθλων της περιοχής, οπαδών και των δύο ομάδων.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Μακρής, Κάλλης.
ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Ντογκοτάρι, Βλαχάκης (52’ Σονίδης), Κολώτας, Δ. Δεσύλλας, Γιαλαμάς, Χουζούρης, Μανουσάκης, Σ. Δεσύλλας (73’ Κανταρέλλης), Θανασούλης (60’ Πίστας), Κεφαλάς, Οσμανάι.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Ζώτος (53’ Μαρώλιας), Φαραντάκης, Γκέσουρας, Καρατσίκος, Ράλλης, Δρόσος (75’ Στεφανίδης), Σπανουδάκης (65’ Καλαθάκης), Χρας Κωσταντόπουλος, Τορλαχίδης.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΜΥΝΑ ΑΝΘΟΥΣΑΣ 2–3
Ωραίος αγώνας, με εναλλαγές στο σκορ, έγινε στο γήπεδο Παιανίας μεταξύ Παμπαιανικού και Νικητών Ανθούσας, που έληξε με νίκη 3-2 των φιλοξενουμένων. Μόλις στο 6’ μετά από λάθος του Σερμπενιάδη, ο Χερμάνι με σουτ έκανε το 0-1. Πριν συνέλθουν οι παίκτες του Παμπαιανικού, έγινε το 0-2 με πλασέ του Αντωνόπουλου, από σέντρα του Καραμάνου.
Οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την απόδοσή τους, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και μείωσαν 1-2 στο 21’ με άπιαστο απευθείας κτύπημα φάουλ του Γκόμπλια. Στο 33’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σέλβια, αφήνοντας τον Παμπαιανικό με 10 παίκτες. Αυτό δεν πτόησε τους συμπαίκτες του, που συνέχισαν την πίεση και στο 38’ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας κτύπημα κόρνερ του Γκόμπλια.
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου (48’) ο Κρητικός έβγαλε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων και ο Μυρτάι με ωραίο σουτ στην κίνηση πέρασε την μπάλλα πάνω από τον Αναστασιάδη και ισοφάρισε 2-2.
Ο Παμπαιανικός είχε κι άλλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη αλλά ένα σουτ του Μυρτάι και ένα του Ντούλα, πέρασαν πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασιάδη.
Στο 71’ σε γρήγορα καλά οργανωμένη αντεπίθεση, οι Νικητές σημείωσαν το τελικό 2-3 με σκόρερ τον Αντωνόπουλο και κατέκτησαν την νίκη!
Πολύ καλοί οι διαιτητές Χριστοδούλου – Μαραγκού, Καλλίνικος.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Κασελούρης, Κρητικός, Χατζής, Σερμπενιάδης (73’ Κατσικώστας), Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Στασινούλιας, Ντούλας, Κατσαρός, Μυρτάι.
ΝΙΚΗΤΕΣ: Αναστασιάδης, Τζέγια, Τσόκος, Παπαδόπουλος (46’ Μαλαμίνης), Ξαγοράρης, Π. Αντωνόπουλος, Χερμάνι, Καραμάνος, Κ. Αντωνόπουλος, Αποστολόπουλος, Ρωμαντζάς.
* Το Δ.Σ. του Α.Π.Ο. Παμπαιανικός παρά το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας του, συνεχάρη την τριάδα των διαιτητών για την άψογη διαιτησία και την συμπεριφορά τους, καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money