Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΚΟΡΩΠΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 0–1






Οι 500 περίπου θεατές στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης» του Κορωπίου, παρακολούθησαν ένα παιχνίδι πολύ ενδιαφέρον, με αντιπάλους που μέχρι την λήξη του αγώνα κράτησαν αμείωτη την αγωνία τους.
Ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη 1-0, που δύσκολα θα καταφέρει εκεί άλλη ομάδα της κατηγορίας, αν το Κορωπί συνεχίσει με αυτή την απόδοση!
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν στο μεγαλύτερο διάστημα την κατοχή της μπάλλας αλλά δεν διέθεταν την απαραίτητη ωριμότητα στις κινήσεις τους για να αποφύγουν την έξυπνη τακτική των έμπειρων αντιπάλων τους, που σε κάθε πρόσφορη περίπτωση τους έκοβαν τον ρυθμό, με διάφορους τεχνητούς τρόπους.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός διαθέτει τόσο μεγάλη γκάμα καλών ποδοσφαιριστών, που η προσωπικότητά τους δεν επιτρέπει στους παίκτες που δεν έχουν ανάλογη εμπειρία, να σταθούν ισάξια απέναντί τους.
Παρ’ όλα αυτά οι νεαροί αλλά σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και γρηγοράδα παίκτες του Α.Ο. Κορωπίου, κοίταξαν κατά πρόσωπο τους αντιπάλους τους του Ολυμπιακού, τους δυσκόλεψαν αφάνταστα και υπέκυψαν μόνο χάρη σε μια αδράνεια της στιγμής, στο 58’, όταν η άμυνα και ο τερματοφύλακας νικήθηκαν από την έξυπνη «πισινή» κεφαλιά του Νικήτα Αθανασόπουλου (σε κοντινή σέντρα από δεξιά), που πρόλαβε την έξοδο του Ιντζόγλου και η μπάλλα παρά την προσπάθεια του Ματσάγκου, κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
Στο α’ ημίχρονο το ματς ήταν πολύ καλό αλλά δεν είχε φάσεις μπροστά στα τέρματα. Οι κυριότερες ήταν των φιλοξενουμένων. Στο 8’ ο Αθανασόπουλος δεν έπιασε κεφαλιά εξ επαφής με το τέρμα και η άμυνα παραχώρησε κόρνερ και στο 38’ «ζυγισμένο» τεχνικό πλασέ μέσα από την περιοχή του Φώσκολου, απέκρουσε με υπερένταση ο Ιντζόγλου σε κόρνερ. Ο Μανουσάκης –από την άλλη πλευρά- επενέβη σε 1-2 περιπτώσεις, χωρίς να ενοχληθεί ιδιαίτερα. Σημαντική ήταν η αντικατάσταση του δραστήριου επιθετικού χαφ του Κορωπίου Κάρο στο 30’ λόγω τραυματισμού, που προήλθε από δυνατό μαρκάρισμα (κλωτσιά) του Τσιούμα στο 28’.
Το β’ 45λεπτο ήταν καλύτερο ποιοτικά, με εναλλασσόμενη την υπεροχή αλλά και αρκετές φάσεις για γκολ. Ο Φώσκολος μόλις απέτυχε, στο 50’, να πιάσει κεφαλιά-ψαράκι σε σέντρα του Αθανασόπουλου, μπροστά σε κενό τέρμα. Ακολούθησαν δύο καλές επιθέσεις του Κορωπίου με πρωταγωνιστές τους Καραΐνδρο και Μινάι, που απέκρουσε ο Μανουσάκης. Στο 54’ νέο σουτ του Καραΐνδρου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, μπλόκαρε ο Μανουσάκης. Στο 58’ επιτεύχθηκε το κρίσιμο γκολ της συνάντησης, μόλις έγινε η αλλαγή του Στεφανή με τον Σουσούνη.
Μετά την αρχική ψυχρολουσία, το Κορωπί ξαναπήρε την υπεροχή και πίεσε, κερδίζοντας πολλά κόρνερ και φάουλ. Όμως, η απειρία του δεν επέτρεψε να φθάσει στην ισοφάριση, που φαινόταν ως το πιο πιθανό αποτέλεσμα της αμφίρροπης αναμέτρησης…
Άψογοι οι διαιτητές Δραγάτης – Μήταρης, Παπαδιώτης, δεν άφησαν κανένα παράπονο.
ΚΟΡΩΠΙ: Ιντζόγλου, Φύτρος, Ζορμπάς, Πριονίδης (66’ Σπηλιόπουλος), Ματσάγκος, Μουρούτης, Αλεξίου (68' Αντωνίου), Κάρο (30’ λ.τρ. Μουτάφης, 66’ Αντωνίου), Καραΐνδρος, Μινάι, Χαρίσης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήππου, Μπερμπάντης (67' Κατσίγιαννης), Στέλλας, Στεφανή (57' Σουσούνης), Καρποντίνης (85' Κολώνης), Φώσκολος, Βαζέχα, Αθανασόπουλος.

* O πρόεδρος Κοσμάς Λεπατατζής και το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου, με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν την διοίκηση του Α.Ο. Κορωπίου για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή και τους φιλάθλους της ομάδας τους, και επιφυλλάχθηκαν να ανταποδώσουν στον αγώνα του β' γύρου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money