Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 0–0



Η εκπληκτική απόκρουση σε κόρνερ του Χριστοφιλέα, στο κοντινό σουτ του Φλούδα (37') 
Μίζερο παιχνίδι, χωρίς ποιότητα και πολλές φάσεις, έγινε στον Γέρακα, προσωρινή έδρα του Παλληνιακού, λόγω προβλήματος στον χλοοτάπητα του σταδίου Παλλήνης. Το 0-0 κρίνεται δίκαιο.
Ο Παλληνιακός δεν είχε νεύρο και οι προσπάθειές του δεν ολοκληρώνονταν εύκολα. Μια φορά στο α’ μέρος και 3 στο β’ ημίχρονο, οι θεωρητικά γηπεδούχοι πλησίασαν με αξιώσεις την εστία του Παπαδόπουλου, που έκανε 2 καλές αποκρούσεις. Σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, πρωταγωνιστής και «χασογκόλης» ήταν ο Βασιλός.
Ο Νικολακάκης έπαιξε «σφιχτά», κυρίως αμυντικά αλλά όταν είχε την ευκαιρία να αντεπιτεθεί, το έκανε αρκετά καλά και παραλίγο να σημείωνε ένα τέρμα, στη μια από τις δύο πολύ καλές προσπάθειές του, με τον Φλούδα στο 37’, το σουτ του οποίου από το ύψος του πέναλτυ απέκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ ο Χριστοφιλέας, και με τον Καβάση στο 80’, που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Παλληνιακού, κι αυτός του έκοψε τον δρόμο και την πορεία της μπάλλας, σώζοντας για δεύτερη φορά την εστία του…
Εξαιρετικά ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Β. Λάμπρου – Μήταρη, Καπόγλη. Ήταν εναργείς στο καθήκον τους και δεν άφησαν σχεδόν καμία παράβαση ατιμώρητη! Μπράβο τους.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος (80' Καββαδίας), Δαραμούσκας (55' Κούνας), Βασιλός, Μπερέτης, Κοβάνης (75' Δημητρακάκης). ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Θεοδωρής, Νίκας (89' Φακίνος), Κωνσταντόπουλος, Φλούδας, Πτερούντιος, Τσαπανίδης, Σπυρίδης (65' Λαζαρίδης), Τσοπανάκος (80' Κοκκόλης), Καβάσης, Λακουμέντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money