Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ!




Με την επισήμανση ότι για πρώτη φορά υπάρχει συμμετοχή 143 ομάδων στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος της αρμόδιας Επιτροπής Ανδρέας Μπέτσης, υπογράμμισε την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς Ενώσεως για την ανάδειξη ταλέντων του αθλήματος στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Για πρώτη φορά εφέτος, καθιερώθηκε η συμμετοχή των ομάδων Α’ κατηγορίας στο πρωτάθλημα νέων, ενώ έχει γίνει αντιληπτή από τους παράγοντες όλων των συλλόγων η σημασία της οργάνωσης τμημάτων υποδομής. Η ΕΠΣΑΝΑ θα τηρήσει τα υψηλά γηπεδικά και διαιτητικά δεδομένα της προηγούμενης χρονιάς, ώστε να μην παρατηρηθούν επεισόδια, καθώς οι αγωνιστικοί χώροι των γηπέδων πρέπει να παραμένουν κλειδωμένοι κατά την διάρκεια των αγώνων και κανείς να μην παρενοχλεί την ομαλή διεξαγωγή των συναντήσεων.
Το πρωτάθλημα παμπαίδων ανακοινώθηκε επίσημα ότι θα διεξαχθεί με 11 παίκτες από κάθε ομάδα και σε ολόκληρο το γήπεδο, όπως και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Οι μπάλλες στους παμπαίδες και τα τζούνιορς θα είναι 4άρες.
Ο τρόπος διεξαγωγής και των 4 πρωταθλημάτων (νέων, παίδων, παμπαίδων και τζούνιορς) θα είναι πανομοιότυπος με την περασμένη χρονιά, με την διαφορά ότι στην β’ φάση θα προκριθούν αντί για 4 μόνο οι 3 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Επίσης, ανακοινώθηκε η διεξαγωγή «Εαρινού τουρνουά» για τις ομάδες που θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται και μετά τον αποκλεισμό τους από τις φάσεις των κανονικών πρωταθλημάτων.
Στην συγκέντρωση των παραγόντων για την κλήρωση, μίλησαν ακόμη οι κ.κ. Βελτανιώτης και Ντάφλος, που επισήμαναν οργανωτικές λεπτομέρειες.
Ανακοινώθηκε επίσης στους παράγοντες των σωματείων, η πρόθεση της Ένωσης να οργανώσει πρωταθλήματα Κ-20 ή και Κ-18 για την περίοδο 2014-15, εφ’ όσον υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ,ΠΑΙΔΩΝ,ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ;

Unknown είπε...

καλησπερα
στο πρωταθλημα παιδων θα εχει και εποπτες η μονο το διαιτητη
ευχαριστω
παναγιωτης

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money