Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΤΙΟΥ!




Σάλο ξεσήκωσε η διαφήμιση στις φανέλες των παικτών του Ολυμπιακού Αγ. Στεφἀνου, από την εταιρία «Kalamaki bar», συμφερόντων Σταύρου Χρυσάφη, β’ αντιπροέδρου της ΕΠΣΑΝΑ, στον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Νικολακάκη.
Η πρόχειρη εξήγηση που δόθηκε, ήταν ότι επρόκειτο για προ διετίας διαφήμιση, που υπήρχε σε παλιά εμφάνιση της ομάδας και χρησιμοποιήθηκε εκτάκτως από τον φροντιστή της ομάδας του Μπογιατίου! Πάντως, είναι γεγονός ότι 4 παράγοντες ομάδων της ΕΠΣΑΝΑ, τηλεφώνησαν χθες στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ» και δήλωσαν ότι θα υποβάλλουν στον κ. Χρυσάφη αίτημα παρόμοιας χορηγίας (διαφήμισης) και για τις δικές τους ομάδες!
Ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου με δήλωση του προέδρου του Κοσμά Λεπατατζή, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθούν οι φανέλες με την συγκεκριμένη διαφήμιση, τονίζοντας επίσης: «Γνωρίζω ότι κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν θόρυβο εις βάρος της ομάδας μας αλλά δεν πρόκειται να ακολουθήσω την λογική τους. Είχαμε στείλει στο καθαριστήριο την κανονική μας ερυθρόλευκη εμφάνιση και καθυστερήσαμε να την παραλάβουμε. Έτσι, φορέσαμε αυτή, την παλιά, που είχε την προ διετίας διαφήμιση. Που είναι το πρόβλημα; Δεν κάναμε κάτι μεμπτό! Ας μας αφήσουν στην ησυχία μας, να βαδίσουμε τον δρόμο μας… Μετά την νίκη επί του Νικολακάκη, που ήταν πολύ σημαντική, κοιτάμε το επόμενο ματς που είναι με την Δόξα Αγ. Άννας».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η χορηγία του «Kalamaki bar» είχε γίνει στην ομάδα του Αγίου Στεφάνου από την επιχείρηση της οικογένειας Χρυσάφη, όταν αυτός δεν είχε καμία σχέση με τα διοικητικά της Ένωσης. Από την πλευρά του Α.Π.Ο. Νικολακάκης δεν υπήρξε επίσημη αντίδραση, θεωρώντας το συμβάν άνευ ουσίας και την φιλολογία περί αυτού υπερβολική.
Ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Σταύρος Χρυσάφης, σε δήλωσή του ανέφερε: «Επισημαίνω ότι επικεφαλής της επιχείρησης είναι η αδελφή μου. Όταν λοιπόν η οικογένειά μου έκανε την χορηγία, δεν ήμουν στην διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ. Από την ημέρα που ασχολήθηκα και εξελέγην στο συμβούλιο της Ένωσης, βλέπω όλες τις ομάδες με το ίδιο μάτι. Απόδειξη αποτελεί η χορηγία της επιχείρησής μας προς την ΕΠΣΑΝΑ, με προσφορά τις 5 μπάλλες προς κάθε σωματείο. Δεν υπήρξε εκμετάλλευση αυτού του γεγονότος. Κρατάμε χαμηλούς τόνους, δεν κάνουμε διαφήμιση των ενεργειών μας και προσπαθούμε να στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, μέσα από προσπάθειες και δραστηριότητες της Ένωσης, έχοντας μπροστά τον πρόεδρο Γιώργο Παπαμακάριο». 
* Δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες του αγώνα Κεραυνού Κερατέας - Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου 1-0, της 20-1-2013, στον οποίο οι παίκτες του Ολυμπιακού φορούν φανέλες με την σχετική διαφήμιση.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money