Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΑΚΑΜΑΤΟ ΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ


Πολλοί φίλοι του ποδοσφαίρου, παράγοντες, παίκτες, διαιτητές και συμπολίτες του από το Ψυχικό, αποχαιρέτισαν τον Επίτιμο πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ Στέφανο Βακιρτζή και τον συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία, στο κοιμητήριο Παπάγου. Την συννεφιά του αττικού ουρανού διαδέχθηκε ελαφρά λιακάδα, όταν πλέον ο Στέφανος είχε ταφεί στο υψηλότερο σημείο του κοιμητηρίου, για να αγναντεύει από εκεί ολόκληρο το λεκανοπέδιο… Ο πρώτος αποχαιρετισμός έγινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Ψυχικού, όπου εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί του τεθνεώτος, έδωσαν το παρόν και με μεγάλη συγκίνηση απέτισαν τον τελευταίο ασπασμό.
Τον επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Ξυριδάκης, φίλος του μεταστάντος, ο οποίος εξήρε την συμβολή του Στέφανου Βακιρτζή στην διάδοση του ποδοσφαίρου στην περιοχή, την προσφορά του στην νεολαία με την διοίκηση και συντήρηση του Π.Ο.Ψ., την μεγάλη του αγάπη, αλλά και τον αγώνα που έκανε με τόσες δυσκολίες για την ίδρυση της ΕΠΣΑΝΑ! Η κόρη του Στέφανου, Τιτίκα, είναι δημοτική σύμβουλος στον συγκεκριμένο δήμο και η οικογένεια επέτρεψε μόνο στον δήμαρχο να μιλήσει. Το φέρετρο του εκλιπόντος -που ήταν σκεπασμένος με τα εμβλήματα του συλλόγου- μετέφεραν ποδοσφαιριστές του Π.Ο. Ψυχικού, καθώς την τελετή ακολούθησαν όλοι οι παίκτες και η διοίκηση του σωματείου, στο οποίο ο Στέφανος Βακιρτζής ήταν πρόεδρος επί 35 χρόνια!
Από την ΕΠΣΑΝΑ παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Τσεβάς, Χρυσάφης, Ρούσσης, Φλαμπούρης, Βελτανιώτης, Μπέτσης, Δεστούνης, Νικολάου και Αποστολίδης. Ο πρόεδρος Γιώργος Παπαμακάριος, έστειλε προσωπικό στεφάνι αλλά έλειψε από την τελετή για επαγγελματικούς λόγους και κάποιοι προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση, για να εκμεταλλευθούν την συγκυρία!
Πολλοί παράγοντες και εκπρόσωποι σωματείων της ΕΠΣΑΝΑ, παρέστησαν στην εξόδιο ακολουθία. Χαρακτηριστικά διακρίναμε –μεταξύ άλλων– τον πρώην πρόεδρο του Κεραυνού Κερατέας Άγγελο Θηβαίο, τον πρόεδρο του Παλληνιακού Τάκη Μερτύρη, μαζί με τον γεν. γραμματέα Γιάννη Τσαρούχα (παλιό διαιτητή), τον πρώην κοινοτάρχη Ανθούσας Τριαντάφυλλο Κουτσικούρη, ο οποίος ήταν συνεργάτης του Βακιρτζή ως ασφαλιστής στην «Ατλαντική Ένωση», τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου Κοσμά Λεπατατζή, τα πρώην διοικητικά στελέχη της Ένωσης Γιάννη Δεσύπρη, Πέτρο Ρουγγέρη, Νίκο Ξαγοράρη, Ντίνο Ίσσαρη, τον αντιπρόεδρο της Νίκης Δροσιάς Αχιλλέα Δελαγραμμάτικα, τον αντιπρόεδρο της Αρτέμιδας Γιάννη Παραχεράκη, τον πρόεδρο του Αετού Πικερμίου Βαγγέλη Μπουρνούς, τον πρόεδρο της Ατλαντίδος Κώστα Τσούνη, τον εκλεκτό φίλο του εκλιπόντος και πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής Σωτήρη Καλαμάρα, τον Θανάση Κατερίνη από τον Ωρωπό, τον αντιδήμαρχο Μαραθώνος Χρήστο Στάμου, τον παράγοντα της Μάχης Γιώργο Σιτοκωνσταντίνου.
Την ΕΠΣΑ εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος κ. Δημητρίου και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Παπαδόπουλος, Νικόπουλος, Κασκαντίρης, Βαφειάδης, Λυμπέρης, Στυλιανού, Στρατής. Ακόμη, ο επιστήθιος φίλος του Στ. Βακιρτζή, διευθυντής της Ένωσης Δημ. Στεφανίδης.
Ήταν ακόμη εκεί ο γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής κ. Καλογερόπουλος, ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Βλάχος και ο πρώην βουλευτής Νίκος Καντερές, ο πρώην δήμαρχος Μαρκοπούλου και πρόεδρος ΕΠΣΑΝΑ κ. Μαγουλάς, οι πρώην δήμαρχοι Ψυχικού κ.κ. Βεζυργιάννης και Χαροκόπος.
Μεγάλη αντιπροσωπεία από τον χώρο της διαιτησίας συνόδευσε τον εκλιπόντα. Προλάβαμε να σημειώσουμε την παρουσία των Παν. Βαρούχα, Γιώργ. Κασναφέρη, Μελ. Βουτσαρά, Γιώργ. Σπανέα, Γιούλης Ρώσση, Β. Σκουφίτσα, Νικ. Ζαφείρη, Φ. Τζουραμάνη, όπως και των μελών του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Αν. Αττικής, με επικεφαλής τον πρόεδρο Αριστ. Σπανέα και τα μέλη Βασ. Σπαθή, Ηλ. Ντάφλο, Ηλ. Μικρόπουλο, Στ. Σούλο, Σάκη Τούντα, Βαγγ. Χαρίση, Μιλτ. Χρυσίνα, Θρασ. Περιστέρη, τα παλιότερα μέλη της Ε.Δ. Π. Κόνιαρη, Κ. Πρωτοπαπαδάκη και Α. Καραπάνο, ενώ δεν έλειψαν και οι εν ενεργεία διαιτητές κ.κ. Μανιώτης, Μπουξμπάουμ, Μήταρης, Μπαλάγκα, Γκούγκαρης. Από την πλευρά των προπονητών είδαμε τους κ.κ. Φ. Ρούσση, Γ. Μαγγίνα, Α. Καρπούζα, Γ. Παπαδόπουλο, Κ. Πετρίτση, Κ. Παπαρροδόπουλο, Μ. Κατσίμπρα.
Λουλουδένια στεφάνια στη μνήμη του Στέφ. Βακιρτζή, έστειλαν –εκτός των οικείων του- στην τελευταία του κατοικία, ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΟ, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣΑ, ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ, οι σύλλογοι Μαρκό, Κεραυνός Κερατέας, Αφιδναϊκός, Άρης Χολαργού, Ποσειδών Ν. Ψυχικού, Απόλλων Χαλανδρίου, η ομάδα τζούνιορ του Π.Ο.Ψ., η ασφαλιστική εταιρία «Ατλαντική Ένωση», η πρόεδρος Νέλλη Λάβδα και το Δ.Σ. του ΟΚΑΠΑ, η οικογένεια Γιώργου Παπαμακάριου.
Θα θυμόμαστε για πάντα τον Στέφανο Βακιρτζή, γιατί ήταν ένας δυναμικός παράγοντας που αγαπούσε το ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους. Η ΕΠΣΑΝΑ είναι βέβαιο ότι θα τον έχει πάντοτε ως σημείο αναφοράς! 



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money