Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 4–1




Δεν αντέχει σε κριτική ο αγώνας, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων απεδείχθη μεγάλη. Στο πρώτο ημίχρονο ήδη το σκορ ήταν 4-0 υπέρ του Ολυμπιακού, σε μια παράσταση για ένα ρόλο! Η Δόξα προσπάθησε να φανεί στο πρώτο 15λεπτο αλλά δεν είχε …τύχη.
Το σκορ άνοιξε στο 14’ με κεφαλιά του Φώσκολου, σε σέντρα (φάουλ) του Στεφανή. Η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανής καθώς η άμυνα των φιλοξενουμένων δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει τους επιθετικούς του Ολυμπιακού. Αποτέλεσμα ήταν να γίνουν δύο φάσεις στις οποίες οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ. Στην δεύτερη απ’ αυτές, ο διαιτητής έδωσε πέναλτυ που αξιοποίησε (2-0) ο Φώσκολος στο 22’. Της φάσης του πέναλτυ προηγήθηκε σουτ στο δοκάρι του Μπακανδρίτσου. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 32’ ο Βαζέχα με κοντινό πλασέ και το 4-0 πέτυχε με σουτ έξω από την περιοχή ο Ιωσήππου στο 42’.
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες, ο Ολυμπιακός ανέκοψε τον ρυθμό του και στο β’ ημίχρονο έπαιξε παιχνίδι αναμονής. Τότε, η Δόξα βρήκε την ευκαιρία να σημειώσει το 4-1 με τον Γκίνι στο 60’ και να χάσει 1-2 ακόμη ευκαιρίες για γκολ. Μάλιστα στο 80’ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του νεαρού Κυριακίδη, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Μπουξμπάουμ, Χόικας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα, Τσιούμας, Ιωσήππου, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανή (46' Μπαρμπαρούσης), Καρποντίνης, Φώσκολος, Βαζέχα (60' Ρακιτζόπουλος), Αθανασόπουλος (62' Κατσιγιάννης).
ΔΟΞΑ: Μπακανδρίτσος, Μαργούτας, Δ. Νιφόρος, Φιλίππου, Σπυρίδης, Θωμάκος (46' Κωστίδης), Σάββας (55' Αναγνώστου), Μαβίδης, Δημάκης (46' Κιαχόπουλος), Γκίνι, Κυριακίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money